• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

IAA Mobility 2023 иска да постави нови стандарти - видео

IAA Mobility 2023 иска да постави нови стандарти - видео

/КРОСС/На пресконференция за IAA Mobility 2023, Хилдегард Мюлер, президентка на Асоциацията на германската автомобилна индустрия, и ръководството на Messe München GmbH, Dr. Райнхард Пфайфер и Стефан Румел говориха за предстоящия автосалон. Според организатора има различни ангажименти от потенциални изложители. Тазгодишната IAA Mobility ще бъде оптимизирана от допълнително разработени платформи.

Събитието ще се проведе в Мюнхен от 5 до 10 септември 2023 г. и е водеща световна платформа за мобилност, устойчивост и технологии. „IAA Mobility е мястото, където целият свят на мобилността се среща в Мюнхен. Фокусът е върху тема, която засяга всички нас - мобилността определя как живеем, как работим, как преживяваме нашия свят. Под лайтмотива „Опит Свързана мобилност", ние показваме в Мюнхен как ще изглежда мобилността на бъдещето.

„Оформянето на това е огромно предизвикателство и ключът се крие в комбинацията от устойчивост и цифровизация. Освен това IAA Mobility не е само за транспортни средства. По-скоро става дума за свързване на екосистемата за мобилност и представяне на решения, които поставят хората на първо място", каза Хилдегард Мюлер на пресконференцията.

В сравнение с IAA Mobility 2021 делът на чуждестранните изложители се е увеличил със 17 процентни пункта от 33 на 50 процента. В допълнение към водещите немски компании, те включват много международно известни компании като BYD, Google, LG и Samsung. В същото време броят на компаниите, излагащи на IAA Mobility за първи път, е по-висок от всякога.

Страните с най-много международни изложители в Мюнхен включват Китай, САЩ, Австрия, Южна Корея и Франция. Броят на страните, представени от изложители, също се увеличи. Сингапур и Република Косово са представени за първи път. Но страни като Тайланд, Унгария, България и Сърбия също са отново там.

Освен това „Украинският автомобилен клъстер", финансиран от Германското дружество за международно сътрудничество (GIZ) и VDA, ще има щанд на срещата на IAA.

BMW Group вече очаква с нетърпение втората IAA Mobility в Мюнхен. Там баварците ще покажат как използват технологиите и иновациите, за да стане утрешната мобилност по-устойчива и в същото време по-човешка. „Защото индивидуалната мобилност е и ще остане сърцевината на съвременното общество" - казва председателят на Управителния съвет на BMW AG Оливър Зипсе - „Допълнително разработената концепция за втората IAA в Мюнхен още веднъж подчертава осъзнаването, че целта за устойчива мобилност може да бъде постигната само заедно - в тесен обмен между индустрията, науката, политиката, медиите и клиентите.

IAA предлага важна платформа според Mercedes-Benz - „Очакваме го с нетърпение", казва Ола Келениус, главен изпълнителен директор на Mercedes-Benz.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.