• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Mercedes AMG SL 63 4Matic+ с „дрешката“ от Формула 1

Mercedes AMG SL 63 4Matic+ с „дрешката“ от Формула 1

/КРОСС/ Mercedes-Benz отдава почит на сезон 2022 на Формула 1 със специален модел на Mercedes AMG SL 63 4Matic+ от „Motorsport Collectors Edition". Той отразява външния вид на състезателния автомобил Mercedes-AMG F1 W12 E Performance. Цветовият градиент от високотехнологичен сребрист металик до обсидианово черен металик е вдъхновен от висшия клас на моторния спорт.

Същото важи и за шарката на звездите по страните на автомобила и контрастите в цвета на Petronas - те могат да се видят на предната престилка, страничните прагове и задния дифузьор. Има и 21-инчови AMG ковани джанти в дизайн с 10 двойни спици с матово черно покритие и фланци на джантите в цвят Petronas. Електрическият мек покрив е черен.

Аеродинамичният пакет на AMG не само изостря външния вид - по-големите накрайници на предната и задната броня, по-големият заден дифузьор и активният профил в долната част подобряват аеродинамичните свойства. Това се отнася еднакво за притискащата сила и съпротивлението на въздуха и води до предимства за характеристиките на шофиране при високи скорости и подобрена ефективност.

Стандартните седалки AMG Performance се предлагат с два вида тапицерия - кожа напа/микрофибър, черна с червени шевове или кожа напа/микрофибър, черна с жълти шевове. И двата варианта се предлагат с герба AMG, щампован в облегалките за глава. Типичните за марката карбонови декоративни елементи хармонират с отопляемия AMG Performance волан с карбонов волан, а осветените прагове на вратите посрещат пътниците с логото на AMG.

Висококачествената 3D звукова система от Burmester, амбиентното осветление, вътрешният асистент MBUX, пакетът за подпомагане на водача и head-up дисплеят са стандартни за борда на богато оборудвания специален модел. AMG "Track Pace" осигурява поддръжка с множество данни при шофиране на състезателна писта.

Специалният модел е в ограничен до 100 броя тираж, но производителят все още не е обявил цената. Експертите в бранша очакват сума от над 220 000 евро.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.