• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Джиджи Хадид разкара натрапница от модния подиум

Джиджи Хадид разкара натрапница от модния подиум

/КРОСС/ Супермоделът Джиджи Хадид се сблъска с натрапница на модното изложение в Париж, след като жена се появи без проверка на подиума с моделите за големия финал.

Жената се спусна от мястото си и се присъедини към моделите, докато те правеха последната си обиколка. Дръзката жена бе облечена от глава до пети в черно-бял костюм и шапка, наподобяващи Шанел. Гардовете осъзнали, че жената се е присъединила към моделите, когато вече било късно за намеса. Тя давала всичко от себе си, вървейки по подиума като супермодел. Хадид, която участва в шоуто със сестра си Бела, се изправи сама срещу натрапницата. Джиджи прегради пътя на неканената моделка, преди видимо раздразнена да я ескортира извън сцената.
 
Не можах да спра да се смея, защото нещастните охранители не можаха да я забележат кога се промъкна“, каза модната редакторка от „Ню Йорк таймс“ Елизабет Патън, която беше на първия ред.

Мари Бенолиел, френски комик и много активна в YouTube, известна като Мари С'Инфилтре (Промъкващата се Мари), по-късно потърси популярност за разигралото се на подиума.
 
От Шанел казаха за АФП, че жената напълно ги е изненадала с действията си, но че „това не е първият път, когато тя прави това“. Същата жена се натрапила и на шоу в Париж на марката бельо Etam миналата седмица. Бенолиел като че ли потвърждава това, публикувайки "Мария С'Инфилтре отново в акция" в Инстаграм. "Няма да правим драма от това", добави говорител на Шанел.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.