• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Усъвършенствани през 2021 Г., най-новите монитори от серията Ultra на LG надминават всички очаквания

Усъвършенствани през 2021 Г., най-новите монитори от серията Ultra на LG надминават всички очаквания

С премиум технология при дисплеите и характеристики, повишаващи производителността, новата гама отговаря на нуждите дори на най-взискателните професионалисти


/КРОСС/ LG Electronics (LG) има за цел да утвърди солидната си позиция в сегмента на премиум мониторите, представяйки новите модели от серията Ultra на CES® 2021. Проектирани с геймъри, дигитални художници и професионалисти в областта на технологиите, най-новите монитори от сериите UltraGear TM, UltraWide TM и UltraFine TM осигуряват превъзходна производителност и развлечения и са идеални за употреба както в дома, така и в офиса.

2021 LG UltraGear гейминг монитори
Разполагайки с Nano IPS 1 милисекунди Gray-to-Gray (GTG) дисплеи, новите гейминг монитори UltraGear на LG (модели 27GP950, 32GP850 и 34GP950G) предоставят най-доброто изживяване по време на игра. И трите модела от 2021 г. моментално правят игрите от всеки жанр по-завладяващи чрез изключителна скорост и качество на картината, високи резолюции на екрана и широка цветова гама (DCI-P3 98 процента).

27-инчовият UltraGear 4K UHD монитор (модел 27GP950) улеснява плавния геймплей с честота на опресняване от 144Hz, с възможност за овърклок до 160Hz. Той поддържа и HDMI 2.1 с променлива честота на опресняване (VRR) на изображенията и позволява на потребителите да се насладят на вълнуващи 4K игри с честота до 120Hz на компютри и последно поколение конзоли. Към първокласната гейминг производителност на 27GP950 е добавено и хардуерното калибриране на LG, което позволява на Nano IPS дисплея да възпроизвежда цветове, които са едновременно изключително точни и ясни.

Мониторът LG 32GP850 е достоен наследник на впечатляващия от миналата година модел 27GL850. 31.5-инчовият Quad High Definition (QHD) Nano IPS монитор осигурява игри от следващо ниво с високоскоростен панел с течни кристали с честота на опресняване 165Hz и овърклок до 180Hz. Съвместим с NVIDIA G-SYNC®, този UltraGear монитор потапя геймърите в любимите им заглавия, като създава богати и реалистични изображения, без трептене и накъсване.

Носител на наградата за иновации на CES 2021 г., LG 34GP950G придава кинематографично качество на игрите, благодарение на 34-инчовия си дисплей UltraWide QHD Nano IPS със съотношение 21: 9 и честота на опресняване 144Hz (с възможност за овърклок до 180Hz). Този монитор се отличава с NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE, най-високото ниво на производителност на G-SYNC, официално сертифицирано от NVIDIA, за да осигури най-доброто качество на картината с минимално визуално накъсване и по-завладяващо гейминг изживяване.

Моделите 27GP950 и 34GP950G са сертифицирани от VESA DisplayHDR 600, докато 32GP850 мониторът поддържа HDR10 за динамични игри в най-добрата им светлина. Всеки модел разполага с екран с матово покритие за намаляване на отраженията и атрактивен кръгъл дизайн на задния корпус, който е част от отличителния футуристичен външен вид на LG UltraGear.

2021 LG UltraWide монитор
Друг носител на наградата за иновации на CES, LG UltraWide мониторът 40WP95C, е многофункционална станция, която разполага с 40-инчов извит Nano IPS дисплей с 5K2K UltraWide (5,120 x 2,160) резолюция и съотношение 21: 9. Със своя невероятен екран, този монитор може да помогне за повишаване на производителността на потребителите, като им позволява да гледат и извършват повече действия на екрана по едно и също време. Това прави дисплея чудесен избор за създатели и разработчици на дигитално съдържание или за всеки, който редовно изпълнява много на брой задачи. Зашеметяващото ясно качество на изображението с 98 процента (типично) покритие на цветовото пространство DCI-P3 и 135 процента от цветовото пространство sRGB осигурява прецизността, необходима за най-детайлната работа, докато поддръжката за HDR 10 гарантира безупречна HDR производителност. LG UltraWide също отговаря на нуждите на свързаността на съвременния професионалист с множество опции, включително Thunderbolt TM 4, която едновременно осигурява бърз трансфер на данни и зареждане чрез един кабел. Този монитор е ергономично проектиран с възможност за регулиране с пълен наклон, височина и въртене, осигурявайки всякакъв вид комфорт за потребителя.

2021 LG UltraFine Display OLED Pro
Със своето точно възпроизвеждане на цветовете и изключителното HDR и SDR качество на картината, UltraFine Display OLED Pro на LG (модел 32EP950) е идеалното решение за професионалисти в творческата индустрия като създатели на визуални ефекти и продуценти, работещи във филмови или анимационни студия. Самозилъчващия OLED дисплей дава на 31,5-инчовия 4K монитор контрастно съотношение 1 000 000: 1, докато независимият контрол на затъмняването на повече от осем милиона пиксела помага да се елиминира разсейващият ефект на ореола, характерен за HDR LCD дисплеите. UltraFine Display OLED Pro осигурява и превъзходна точност на цветовете, покривайки 99 процента (типично) както за DCI-P3, така и за цветовото пространство Adobe RGB.

LG UltraFine Display OLED Pro постига търсенето на цветове от страна на дигиталните художници, благодарение на своя 10-битов 4K OLED дисплей и LG Calibration Studio. Хардуерното решение за калибриране на LG позволява на потребителите да нанасят директни корекции, за да осигурят най-висока степен на точност и последователност на цветовете. А за удобна връзка с широк спектър от устройства, мониторът разполага с множество портове: един USB Type-C с 90W зареждане, два DisplayPort, един HDMI и три USB.
„От завладяващи игри до професионално ниво на производителност и действие, най-модерните Ultra монитори на LG разполагат с това, което е необходимо, за да задоволят нуждите на най-взискателните потребители днес", сподели Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и ръководител на IT бизнес звеното на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашата лидерска позиция в сегмента на премиум мониторите е устойчива само ако продължим да правим иновации с разнообразни нови предложения, предназначени както за настоящи, така и за нови клиенти."

Мониторите LG Ultra за 2021 г. ще бъдат изложени на виртуалния щанд на LG на CES 2021. Следете всички новини за LG, свързани с изложението CES, с хаштага #LGCES2021 в социалните мрежи.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.