• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Мюзикълът „Мама Мия“ оживява в лятна арт академия на плажа в Гърция между 4 и 11 юли

Мюзикълът „Мама Мия“ оживява в лятна арт академия на плажа в Гърция между 4 и 11 юли
Срокът за записване е до 15.03.

/КРОСС/ Актрисата и телевизионна водеща Искра Ангелова организира за втори път това пътешествие в необятния свят на мюзикъла заедно с вокалния педагог Дарияна Куманова, солистите и хореографи от балет Арабеск Асен и Даниела Накови и класическия музикант и преподавател по музика Венелин Пиперов, както и с дъщеричката им Алиса Пиперова. Арт Академия по Мюзикъла „Мама Мия" се случва на брега на морето в Северна Гърция.
 
Арт Академия „Мама Мия" представлява почивка и ритрийт едновременно: 7-дневни интензивни целодневни уроци по актьорско майсторство, пеене и модерен танц, които ще въведат пътешествениците в любимите мюзикъли за малки и големи. Тази година тя ще се проведе от 4 до 11 юли. Обучението завършва с представление пред публика.
 
Всичко това ще се случи в съвсем нова професионална зала в едно от чаровните малки селца край морето близо до гр. Волос срещу о. Евия, а летуващите ще почиват в модерен хотел на плажа на Егейско море. Черешката на тортата е еднодневно пътуване с кораб до острова, където е сниман филмът „Мама Мия" и посещение на всички известни снимачни локации.
 
След Академията всеки участник ще може да се явява на кастинги, да кандидатства в средно или висше училище по изкуствата, да създаде впечатляващо портофолио и да спечели прослушване за телевизионен формат за таланти, гарантират организаторите. Или просто ще се е забавлявал на брега на морето, учейки как да танцува, пее и играе. Песента, танцът и сцената на всеки ще са съобразени изцяло с неговия натюрел и възможности.
 
5-звезден е и екипът от петима изключителни професионалисти: актрисата Искра Ангелова, преподавател по актьорско майсторство в кастинг платформата SmartCast, е позната на публиката като телевизионен продуцент и  дългогодишен автор и водещ на обичаното културно предаване „Нощни птици" по БНТ.

Преподавателката от Академията по музика „Санремо" в Италия Дарияна Куманова е и вокалният педагог, помогнал на десетки талантливи българчета да стигнат финала в италианските формати „Performer Cup Italia", „X Factor Italia" и „Sanremo". Неин помощник ще бъде класическият музикант от квинтет „Пилекадоне" и преподавател по музика Венелин Пиперов. Солистът и хореограф на най-добрата трупа за модерен танц в България балет „Арабеск" Асен Наков и неговата съпруга - балерината от „Арабеск" Даниела Накова пък ще преподават основите на модерния танц.
 
Това ще е една незабравима 7-дневна почивка за всички, които изберат да развиват и таланта си, освен да се пекат на плажа, казват преподавателите. А докато един от семейството усъвършенства уменията и талантите си, останалите могат да си почиват в дивото село на брега на морето, разходят се до гр. Волос, о. Евия и о. Скиатос, или просто плуват в синьото море.
 
Приключението е подходящо за ученици, студенти и талантливи непрофесионалисти (от 5 до 65 г.), за артисти, танцьори и певци, както и за техните семейства, родители и приятели. Повече информация можете да получите на телефон: 0888435152 или на email: wonderlandproductions22@gmail.com или на страницата им във Facebook.
 
Всеки, който иска да преживее вълшебството на една морска и дива лятна ваканция, съчетана с магията на изкуството - може да се запише във формуляра до 15.03.2024.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.