• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Москов: Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в управлението губи смисъл

Москов: Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в управлението губи смисъл

/КРОСС/ Причината, че това правителство си отива и в рамките на този парламент не може да има следващо е в порочния характер на зачатието на тези неща, с идеологически противници. Това каза в BTV „Тази сутрин“ Петър Москов, председател на партия КОД и бивш министър на здравеопазването. Според него българската вътрешна политика не може да бъде функция на това дали един дипломат е или не е на територията на България.

Другото означава категорична връзка и зависимост. Функция между това дали руският дипломат е тук и това дали БСП е в управлението. Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в управлението губи смисъл. Така изглежда и така е, само че това не трябва да си го казваме на седмия месец, а трябваше да я ясно на всички преди това, коментира Москов.

Диагнозата ми е безизходица, безпътица. Характеристиките на тази безизходица са това, че в този парламент не може да има смислено мнозинство. В следващия парламент, който се задава след изборите, отново няма перспектива за ясна отговорност и за ясен дневен ред на обществото. Това е безпътица, която води до притеснение, страхове и отвращение у хората, смята бившият здравен министър.

След като постави диагноза, той даде и решение за нея.

Лечението е едно – да променим начина, по който се държим досега. Решението е голямо синьо обединение. Сега сме разпръснати на парчета във взаимни обвинения и вътрешна борба. Трябва да се осъзнаем и да намерим пътя си един към друг, каза Петър Москов.

Той отправи призив към Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Бойко Борисов и лидерите на извънпарламентарните партии и неправителствени организации, за които десен и европейски път на България не са кухи фрази.

Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия на България, е мощен десен съюз, категоричен бе Москов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъп, манипулативен педераст. Въпросът не е в наличието или отсъствиета н определени дипломати, а в политиката към която се придържа определена политическа сила и начина по който го прави. Всички обвинения към русофилите, могат да бъдат отправени и към русофобите- че се провежда неизгодна за страната външна политика. Към момент Русия няма влияние в България, за разлика от ЕС, щатите и Великобритания. Последните ни тикат към конфликт, наистина неизгоден за нас. Освен това позицията на Русия в противостоянето със запада е понятна, разумна и справедлива. Всъщност със съюзници като тях на нас не ни трябват противници. Благодарение на приятелските санкции имаме скъпи горива, плашеща инфлация, разслояване в обществото и опасност от продоволствена криза. И всичко това защото някои идоти не са си направили правилно сметките, а ние, окончателно загубили суверениетет, им ръкопляскаме, а нашите пишман политици само ни обясняват колко лошо ще стане и че трябва да търпим защото защитаваме украинския национализъм. С парите, които светът даде на тези идиоти можеше да изхраним Африка и половин Азия. А западът ги даде за да умират хора. И още ще дава и после пак ще дава, а НАТО ще иска не 2%, а минимум 4% от бюджета за да се борим с опасността Русия и Китай да набият канчето на щатите. И това поведение някои го намират за нормално.

30.06.2022 10:35:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.