• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Обявиха Motorola Mobility за "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината"

Обявиха Motorola Mobility за "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината"

/КРОСС/ 20-и октомври 2021 - Mobile Breakthrough обяви, че Motorola Mobility, компания на Lenovo, е избрана за носител на наградата "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината" в петата годишна програма на наградите Mobile Breakthrough. Mobile Breakthrough представлява водеща независима организация за проучване на пазара, отличаваща най-добрите компании, технологии и продукти на световния пазар на безжични и мобилни устройства,

Сигурността е в основата на жизнения цикъл на продуктите в Motorola. И тъй като мобилните заплахи продължават да се развиват, а директната обратна връзка с клиентите е ключов принцип при проектирането, Motorola представи ThinkShield за мобилни устройства. С това разширение на портфолиото ThinkShield на Lenovo, Motorola осигурява 360° защита от бизнес клас на корпоративните клиенти, като започва с вградени функции за сигурност от своята надеждна верига за доставки, допълва защитата с хардуер и чиста операционна система и предоставя усъвършенствана сигурност и управляемост чрез опционални решения, базирани на изкуствен интелект, като Moto Threat Defense by Zimperium и moto OEM config.

Судхир Чадага, главен стратегически директор на Motorola, заяви: "С ThinkShield за мобилни устройства даваме на нашите клиенти спокойствието, че техните устройства са защитени с цялостно решение за сигурност и управление на устройства, което осигурява подобрена вградена защита, както и усъвършенствана защита срещу заплахи, базирана на изкуствен интелект, от нашата Moto Threat Defense by Zimperium."


Мисията на годишните награди Mobile Breakthrough Awards е да се отличат постиженията и да се признаят иновациите, упоритата работа и успехите в редица категории за мобилни и безжични технологии. Това включва изчисления в облак, мобилно управление, безжични и широколентови услуги, мобилен анализ, интернет на нещата и много други успехи в мобилната сфера. Всички номинации бяха оценени от независимо жури от експерти в областта на технологиите.

Джеймс Джонсън, управляващ директор на Mobile Breakthrough, сподели: "Смартфоните са в основата на нашия бизнес и личен живот. Kакто компаниите, така и физическите лица се нуждаят от допълнителна сигурност на устройствата си, която да им помогне да защитят данните си и да се предпазят от онлайн заплахи, свързани с идентичността. Това е още по-важно, тъй като използваме телефоните си за дистанционна работа."

Motorola се стреми да предоставя значими иновации. Този дух продължава с ThinkShield за мобилни устройства, за да осигури допълнително спокойствие на клиентите в този свят на все по-нарастващи мобилни заплахи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.