• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Интелигентните IP мрежи на Хуауей ускоряват интелигентната свързаност

Интелигентните IP мрежи на Хуауей ускоряват интелигентната свързаност

/КРОСС/ На срещата на висшето ръководство на Huawei Global Analyst 2020, състояла се в Шенжен, Китай през миналата седмица, се проведе дискусия на тема „Водещи интелигентни IP мрежи за ускоряване на трансформацията към интелигентна свързаност" .

На срещата бяха обсъдени трите най-важни характеристики на интелигентните IP мрежи: супер капацитет, интелигентно изживяване и автономно задвижване.

Huawei сподели своите многобройни успешни примери за интелигентни IP мрежи в различни индустрии. Подчертана беше важността на комуникацията с данни в ерата на интелигентната IP мрежа.

Тъй като 5G, облакът и AI набират темпове сред компаниите, независимо от техния размер, в стремежа си към дигитална трансформация те се сблъскват с непознати досега предизвикателства като сътрудничеството между стотици милиарди свързани устройства и сто процентната миграция на корпоративни услуги към облака.

Като решаваща част от дигиталната трансформация на компаниите, IP мрежите се сблъскват с широк спектър от проблеми, които разрешават. Сред тях са недостатъчната честотна лента, лошия опит в обслужването и ниската ефективност на мрежите при експлоатация и поддръжка.

Интелигентните IP мрежи са ключът към решаването на подобни проблеми. За да се разбере по-добре коя мрежа може да се нарече интелигентна IP мрежа,


Huawei определи три основни ключови аспекта: супер капацитет, интелигентно изживяване и автономно задвижване.

Кевин Ху, президент на продуктовата линия за комуникация на данни на Huawei, заяви: „2020 г. е първата година на търговско използване на интелигентните IP мрежи. Цялата индустрия стана свидетел на историческо изместване към достъпните през интернет интелигентните мрежи в ерата на 5G и облака."
Капитализирайки своя повече от 20 годишен опит в областта на IP мрежите, Huawei продължава да изгражда високо конкурентни интелигентни продукти и решения за IP мрежи, както и да предоставя висококачествени услуги за оператори и клиенти в сферата на финансовите услуги, правителството, транспорта и енергетиката в повече от 100 страни и региони.
В бъдеще продуктовата линия за комуникация на данни на Huawei ще си сътрудничи с повече клиенти в иновативния дизайн и задълбоченото сътрудничество за обслужване, за да им помогне да постигнат дигитална трансформация и да се възползват от ерата "5G + облак + AI" като изграждат интелигентни IP мрежи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.