• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Херо Мустафа: Политици в България се възползват от руската пропаганда за краткосрочни ползи

Херо Мустафа: Политици в България се възползват от руската пропаганда за краткосрочни ползи

/КРОСС/ Политици в България се възползват от съветската агитация и операция, с цел да натрупат краткосрочни изгоди. Това сподели посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа на конгрес в София, отдаден на войната в цифровата епоха, съобщи БНР.

"Онова което виждам тук, говорейки като сътрудник и съдружник на България, са политици, които се възползват от операцията, с цел да реализиран изгода в кратковременен проект. Но резултатът е с дълготрайни последствия. И има унищожителен резултат върху обществото - подрива доверието, усилва страха. В тази цифрова осведомителна война бойното поле се простира до там, докъдето се простира софтуерната галактика", разяснява тя.

Посланик Мустафа отбелязва, че доста хора в България са осъзнали, че Русия няма какво да им предложи, с изключение на "неистини и войни".

"И персонално съм ставала очевидец на силата, която българите и хората от района да се обединят против тази невиждана опасност и да оказват помощ на украинските хора по време на рецесия. Да демонстрират изключителната си поддръжка към жертвите на този спор, да отворят домовете си за бежанците," заяви още Херо Мустафа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За каква руска пропаганда бълнувате като няма руско посолство. Нали то беше проводник на руското влияние. Причината търсете в себе си.

27.07.2022 14:54:12

Анонимен

Интересно, тази грозница за какви ни взема? За тъпи като собствениет и хора? Голяма част от нас все още могат да четат и да мислят, да имат собствено мнение.

27.07.2022 14:10:06

Хер Мустафов

Правилно, няма само вашата пропаганда да ни залива денонощно! Добре, че има и алтернативна информация, та да видим и гледната точка и на останалата 2/3 от света, а тя хич не е на ваша страна. Лошо.

27.07.2022 13:09:36

Анонимен

Руската пропаганда е ограничена в България за разлика от американската. Много е показателно като оценка, ако при това ограничение да предизвиква опасение. Посланичката да изброи американските инвестиции в България, които да надминат , макар и остарелите руски. Платихме си авансово за самолети, които пари можеха през това време да донесат дивиденти на България, но вместо това донасят на богатата Америка. Какво по-силно от такава пропаганда.

27.07.2022 12:42:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.