• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Том Круз получи почетната награда на Гилдията на продуцентите

Том Круз получи почетната награда на Гилдията на продуцентите

/КРОСС/ В Бевърли Хилс се състоя 34-та церемония по връчване на наградите на Гилдията на продуцентите в САЩ. Водещия приз за най-добър филм отиде при "Всичко навсякъде наведнъж".

За най-добър комедиен сериал беше избран "Мечката", а за най-добър драматичен - "Белият лотос".

Наградата в категорията за анимация беше присъдена на "Пинокио на Гийермо дел Торо".

С почетен приз "Дейвид О. Селзник" беше удостоен актьорът и продуцент Том Круз.

„Работя в продуцентската сфера от известно време. Знам какво е необходимо да жертваш, за да правиш това, което обичаш. И знам, че нещата не се случват просто така. Не е само късметът. Но знаете ли, трябва сами да създаваме този късмет. Аз също трябваше да го създам. И искам да знаете, че винаги ще ви подкрепям, всички вас. Колкото по-добре се справя един актьор в работата и живота си, толкова по-добре се справя и студиото, което стои зад него. А колкото по-единни сме всички, толкова по-хубав става живота ни", заяви той.

Той очаква с нетърпение да видя какво ще създаде киното в бъдеще. "Ще продължа да правя всичко възможно, за да допринеса и да помогна на тази индустрия, която обичам.Току-що се върнах от снимки в Южна Африка. Това е зашеметяваща страна. И има красива философия: нарича се Ubuntu - това означава, че човечеството се основава на множествено число, а не на единствено. Ubuntu означава - тук съм заради вас ! И така, благодаря на всички ви. Много благодаря", допълни той.

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг получи наградата "Норман Лиър" за принос към телевизията.

„Казват, че колкото по-личен е вашият стил на писане, толкова по-универсален е той. А аз със сигурност съм написала това, което е най - лично за мен. И наистина бях много щастлива да мога да го направя. Фактът, че имам възможността да създам тези истории, е заслуга на икони като г-н Норман Лиър, който проправи пътя за различните хора в телевизията. Това са личности с много нюанси, които понякога са неудобни, друг път егоистични, но винаги забавни и съпричастни с другия", сподели тя.

Отличията, раздавани от Гилдията на продуцентите, са считани за надежден барометър за успех на "Оскар"-ите, които ще бъдат раздадени на 12 март. В професионалната организация членуват 8500 продуценти, работещи в киното, телевизията и новите медии.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.