• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Peugeot вдига пробега на електрическите 208 и 2008

Peugeot вдига пробега на електрическите 208 и 2008

/КРОСС/ Лансирани в края на 2019 година , електрическите Peugeot e-208 и e-2008 се радват на съществен пазарен триумф , като са създадени в над 90000 броя. Конвенционалните им събратя се подреждат в челните места в продажбите на нови коли в Европа през октомври.

Базирани на платформата eCMP и оборудвани с батерия с потенциал 50 kWh, електрически мотор с мощ 100 kW и въртящ миг 260 Nm, тези два силуета към този момент оферират и по-голям пробег на ток.
На първо място, гумите са оптимизирани с смяна към клас A+. Това се отнася до 16-цоловите гуми за e-208 и 17-цоловите за e-2008. Освен това е добавена механична разработка с ново предавателно отношение на редуктора, което оптимизира пробега при пътувания по скоростни пътища и автомагистрали.

И най-после , нова термопомпа, съчетана със сензор за мокрота , монтиран в горната част на предното стъкло, оптимизира енергийната ефективност на отоплението и климатичната апаратура . Информацията, излъчена от този сензор, дава опция за по-точно управление на рециркулацията на въздуха в купето и спомага за запазване на количеството енергия, акумулирана в батерията при отопление и поддържане на температурата в автомобила. Това е характерно осезаемо при ниски външни температури.

Всички тези промени ще обезпечат увеличена автономност според сертификационния цикъл WLTP: Peugeot e-208 към този момент ще оферира до 362км пробег по WLTP, което е нарастване с 22км и е една от най-добрите автономии в класа на компактните градски коли . e-2008 към този момент ще оферира до 345 км пробег по WLTP, което е нарастване с 25 км. Освен значителното нарастване на пробега според цикъла WLTP, има и изобилно нарастване при реалната приложимост от клиентите от към 40 км в градския трафик при температури близки до 0°C.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.