• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Слави Трифонов: "Има такъв народ" отива на изборите сама

Слави Трифонов: "Има такъв народ" отива на изборите сама

/КРОСС/ Слави Трифонов обяви, че партията му "Има такъв народ" няма да става част от предизборна коалиция. В изявление, публикувано във Facebook, той отрича спекулациите, които обвързваха политическите му амбиции с други опозиционни сили.

"В последните дни виждам, че името на партия "Има такъв народ" и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции. Затова искам най-безапелационно да кажа следното: Партия "Има такъв народ" ще се яви сама на изборите", обяви Трифонов.

Редовният вот за НС трябва да е идната пролет.

Преди малко повече от месец от "Отровното трио" обявиха, че заедно с "Изправи се.БГ" на Мая Манолова и "Има такъв народ" ще обединят усилията си в провеждането на честни парламентарни избори.

"Стигнахме до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация извън властта няма ресурс самостоятелно да осигури контрол и наблюдение над всички избирателни секции в България и чужбина. Затова обединение на ресурсите е реална необходимост", обявиха тогава от "Отровното трио".

Преди около седмица пък Арман Бабикян заяви, че са склонни с удоволствие да работят с "Демократична България", с "Изправи се.БГ", с партията на Слави Трифонов".

От "Има такъв народ" обаче са категорични, че политическото бъдеще на партията не е обвързано с предизборни коалиции.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Слави от специалист по балета ще се превърне в червена патерица на прага на Парламента,а-аха,за малко да влезе да седи в ъгъла,определен за аутсайдери.

01.12.2020 07:41:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.