• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Министър Запрянов ще открие фотографска изложба, посветена на 20-ата годишнина от присъединяването на България към НАТО

Министър Запрянов ще открие фотографска изложба, посветена на 20-ата годишнина от присъединяването на България към НАТО

/КРОСС/ Фотографска изложба „20 години България в НАТО", посветена на годишнината от присъединяването на страната ни към Организацията на Северноатлантическия договор, ще бъде открита от министъра на отбраната Атанас Запрянов в 18.30 ч. на 21 май (вторник) на моста до Националния дворец на културата („Моста на влюбените"). На събитието ще присъстват началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, представители на държавната и местната власт.

Изложбата е посветена на 20-ата годишнина от присъединяването на България към НАТО и включва фотографии, заснети от военнослужещи и цивилни служители на Министерството на отбраната, структури, подчинени на министъра на отбраната и видовете въоръжени сили. Включените кадри илюстрират участието на страната ни в мисии, операции и учения на Алианса и българския принос в колективната отбрана през последните две десетилетия.

Събитието е част от Националната програма с инициативи за отбелязване на 20-ата годишнина от членството на Република България в НАТО и 75-ата годишнина от създаването на Организацията на Северноатлантическия договор. Жителите и гостите на столицата ще имат възможност да видят експозицията до 4 юни 2024 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Изложба - резил! Нищо лично, просто бизнес, както биха казали братята кравари...

20.05.2024 20:00:53

Анонимен

Да се надяваме че това ще е последната ни година в НАТО. Вероятно няма да стане, но догодина е възможно. Човекът по-долу правилно пише. Днешната ни армия е карикатурен образ на тази до началото на поредния преход ( датиебемипрехода).

20.05.2024 16:08:28

Анонимен

Лошо няма, но до тази изложба нека има още една, пак фото какво представляват сегашните български военни поделения и застави ! Па на нея поканете не само от ганарал нагоре, а и редови граждани , нека я видят и едната и другата, и да видим на коя цъкането с език ще е по голямо ??!!!

20.05.2024 15:30:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.