• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Тъкър Карлсън: Вучич обяви колапса на европейската икономика поради действията на НАТО в Украйна

Тъкър Карлсън: Вучич обяви колапса на европейската икономика поради действията на НАТО в Украйна

/КРОСС/ Американският журналист Тъкър Карлсън съобщи, че сръбският президент Александър Вучич по време на интервю обяви унищожаването на европейската икономика поради "войната на НАТО срещу Русия, която се води в Украйна". Карлсон се срещна с Вучич в Будапеща, разговорът се проведе в сръбското посолство. Журналистът публикува преразказа на интервюто в социалната мрежа X (бившия Twitter).

„По-конкретно, той (президентът на Сърбия) каза, че войната в Украйна - войната, водена от НАТО срещу Русия - смаза европейската икономика. Унищожаването на газопровода „Северен поток" от администрацията на (президента на САЩ) Джо Байдън е убила германската икономика", отбеляза журналистът.

"Последиците от това са, че на практика една страна от НАТО атакува друга страна от НАТО, което се усеща в цяла Европа. Това е безумие. Тази война вреди на всички, не само на Русия, засилва всички страни извън пределите на Европа - страните от Персийския залив, Китай, Турция", обърна внимание той.

„Става въпрос за глобално пренасочване на центъра на властта от САЩ и от Запада към Изтока. Всичко това се случва в момента. Но само много малко хора в нашата страна изглежда са наясно с това", каза Карлсън.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Крос, поздравления, че все пак показвате и алтернативна гледна точка. Ясно е, че запада губи, още нямат смелост да си признаят.

21.08.2023 19:29:34

Анонимен

Пример как НАТО ще ни защити ако това не се вписва в неговите интереси и по-точно на хегемона в него. Що е то?

21.08.2023 13:26:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.