• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Крият в коя колония е Навални, там може да стане готвач, пекар или шивач

Крият в коя колония е Навални, там може да стане готвач, пекар или шивач

/КРОСС/ Критикът на руската власт Алексей Навални е бил закаран в наказателна колония на около 100 км източно от Москва, където ще изтърпява присъдата си от две години и половина лишаване от свобода, съобщи РИА-Новости, цитирана от Ройтерс. Властите крият точно в коя колония е Навални.

По-рано днес съюзникът на Навални Леонид Волков заяви в социални медии, че семейството и адвокатите на Навални не са били официално уведомени за местонахождението му.

Правозащитникът Руслан Вахапов, който защитава правата на затворници, съобщи, че Навални е бил закаран във Втора наказателна колония в град Покров, Владимирска област, предаде ТАСС.

Вахапов се позовава на информация от други затворници в тази колония. Той заяви, че информацията може да бъде потвърдена едва след като адвокатите на Навални го посетят там.

Според РИА Новости в колониите в района на Владимир затворниците може да овладеят следните професии и специалности - оператор на шевна техника, пекар, готвач, помощен работник, машинен оператор на дървообработващи машини, стругар, чистач или шивач. Това може да стане по негово желание.

В неделя изпълнителният секретар на московския РОС Алексей Мелников заяви, че Навални е отведен в поправителна колония във Владимировска област, че ще премине карантина и ще бъде назначен в отряда. В региона има две колонии с общ режим - No2 в град Покров и No5 във Владимир.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Сигурно такива са му познанията. А се готви да стане президент.

28.02.2021 21:46:12

Анонимен

А може да стане и жена на някой от по-лошите затворници. чудя се как ще реагират либералните медии при съобщение, че към него е проявен нездрав интерес.

28.02.2021 20:48:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.