• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

ММА-бойци, начело със Стъки, нахлуха в Министерството на спорта

ММА-бойци, начело със Стъки, нахлуха в Министерството на спорта

/КРОСС/ ММА-състезатели, начело с председателя си Станислав Недков- Стъки, са нахлули около 11 часа в Министерството на спорта.

Шефът на федерацията по ММА е поискал да се срещне с министъра на спорта. Такава среща не е била уговорена предварително , което е и причината охраната да подаде сигнал до 112.

Заради изявеното намерение от бившия ММА състезател да потърси лично отговорност от министъра, както и неспазването на пропусквателние режим, на място пристигнаха екипи на полицията и жандармерията.

"Има сигнал до полицията, но няма напрежение", обявиха от пресцентъра на МВР.

Докато Стъки и представители на федерацията разговаряха с министър Кузманов, един от спортистите припадна. Това наложи на място да пристигне и линейка.

До среща между протестиращите и министъра все пак се е стигнало.

Председателят на федерация Станислав Недков е поискал от служебния министър Андрей Кузманов да се извини за изказванията на говорителя на кабинета Антон Кутев, че Недков е взел 1 милион лева.

От разговора стана ясно, че Кузманов няма как да се извини за нещо, което самият той не е казал. По думите му в годините ММА федерацията е взела общо около 1 милион лева. Според Станислав Недков федерацията е взела в пъти по-малко от други федерации, но те са по план, за развитие на спорта.

След срещата Станислав Недков направи изявление пред журналисти, в което обясни, че министър Кузманов не е потвърдил обвиненията, изречени от правителствения говорител Антон Кутев.

Причината за недоволството е скандала от последните дни. Говорителят на кабинета Антон Кутев изнесе информация за неправомерно похарчени пари от Министерството на спорта. Според него федерацията на Станислав Недков е взела сума над 1 млн., а според Недков става дума за 5 пъти по-малка сума.

Протестиращите вече са си тръгнали от министерството.

Вчера Недков предизвика скандал, след като нахлу в студиото на Нова телевизия, докато водещият Виктор Николаев водеше разговор с Кутев.

Снимка Булфото

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Истерясване

Нервичките на някои "абонати" за държавни поръчки и техните "спонсори" с бюджетни средства от министерствата взеха да не издържат. Кандидат-президентът Стъки - Станислав Недков, вчера си позволи поведение на откровена мутра и бабаит в тв студио, като нахлу в ефир, въпреки охраната, за да "респектира" говорителя на правителството Антон Кутев. Това се случи, минути след като самият той бе събеседник и надълго и нашироко обясняваше как милионът, за който говори Кутев, бил само измишльотина в главата му. Спорът е за парите, отпускани от спортното ведомство на федерацията по ММА, на която Недков е шеф. Той започна предния ден с разгласяването на скандални цифри и документи. Атакували го, защото бил издигнат за държавен глава! Майко мила! И сигурно всичко изнесено е лъжа и фалшификат? Ама разбира се. Само дето никой не бе чувал за Стъки, докато не се появи като репресиран пред Президентсвото да протестира в защита на ГЕРБ. И сега става ясно защо. Самият Красен Кралев също се включи в скандала, като свика брифинг и с крясъци и удряне по масата се опита да обясни как са "разпитвани негови хора в неговото министерство". В пламенна защита на Стъки и близката до Борисов фирма ИПОН, за която от служебния кабинет твърдят, че се е облажила с близо милион, той се оправда с думите, че нямало нарушения и били класирани най-добрите. Пишат хората проекти - печелят... Истерясването си има обяснение, но защо си мълчи Гешев и не предприема проверки и разследване - не само в спортното министерство, а навсякъде, откъдето не спират да извират скандални разкрития за кражби и разхищения. Може би, защото и той самият попадна във фокуса на внимание с екстрите на обзаведената му като на милионер държавна вила в Бояна. Той сам поискал да живее там, а предишната власт уважила желанието му, като "освежила" бъдещия му дом с ремонтче за над 300 000 лв.! Ще мълчи и още как. автор:Валентин Георгиев

19.06.2021 15:04:38

Проф.Евгений Дайнов

Шайка мутри нахлула в спортното министерство. Доколкото разбирам, полицията си е бъркала в носленцата, както се пее в онова парче на Васко Кръпката. Въпрос: така окуражени, къде ще нахлуят мутрите утре? В президентството? В някой университет? В дома на някой критик на мутрите? Отдавна предупреждавам: ГЕРБ няма да дадат властта по мирен път. Ще опитат някой щурм на Капитолия а ла Тръмп. Май почват да тренират. Ето тук и сега се иска твърда държавна ръка. Мутри вън.

18.06.2021 19:52:24

Анонимен

Къв е тоя Стъки - Цвъки бе, Аман от нагляри - получовеци... Президент щял да става!?! Президент на кое, на някой свинарник ли...

18.06.2021 15:00:19

Анонимен

Какво става тука бе? Някакви питекантропи се правят на интересни. Министерството да извади документите по въпроса и да им запуши тъпите усти. Милион, не милион, какво значение имат подробностите. Каква е ползата да се влагат пари в контингент за когото спорт е взаимното млатене. Каква би могла да е ползата на обществото от тях. При тези е невъзможно хармоничното развитие, щото мозъкът им е на боза от ранна детска възраст. По-зле. не стига че са тъпи, ами очевидно са и агресивни. И като гръмнеш такъв ще се окаже че е пострадало дете а не ММА борец. Боже, Боже, колко мъка има по света.

18.06.2021 13:40:40

Любо Коловски

Известният като Стъки нахлул в Министерството на младежта и спорта, съобщават горещата новина медиите. Стъки поискал да се срещне със служебния министър. А аз се питам кой и как охранява министерствата и как така някой си Стъки може да НАХЛУЕ в което и да е ведомство на държавната администрация? Питам се още защо охраняващите полицаи не са поканили Стъки да си поговорят с него под колоните на Министерския съвет, а след това да продъллжат беседата си в ареста на Пьрво районно управление на МВР, какъвто обичай имаха полицаите по време на протестите миналото лято? Или Стъки се ползва с привилегии, защото може би е служител на „Делта гард“, с оглед на спецификата на упражнявания от него спорт ММА? Има ли татуировки Стъки? Искам да ги видя!

18.06.2021 13:27:57

Анонимен

Тоя докога ще занимава българите с изцепките си, не могат ли да му пратят барети и да му направят главата квадратна, та белким се кротне.Знам какъв "боец" беше айде холан !

18.06.2021 12:51:21

Анонимен

Тъпака повел децата да му пазят гърба. Трудно му е да се примири, че го изобличиха като жрица на платената любов. :))

18.06.2021 12:25:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.