• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Нетера e в априлския брой на списание Data Center Magazine

 Нетера e в априлския брой на списание Data Center Magazine

Представители на компанията говорят за телекомуникации, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата NetIX

/КРОСС/ Нетера, глобален доставчик на свързаност и телекомуникационни решения, e представена в априлския брой на списание Data Center Magazine. В статия от 12 страници и видео интервю Крис Харпър, търговски директор на Нетера, и Николай Чакински, продуктов мениджър „Колокация“, говорят за телекомуникациите, европейските центрове за данни на Нетера – SDC, и платформата за интернет обмен на компанията - NetIX.

Николай разказва за най-новия център за данни на Нетера - SDC 2. Той ще предоставя услуги както на едро, така и услуги за колокация на различни организации. „Хубавото е, че се намира в същия кампус като SDC 1, което позволява на новите клиенти да се възползват от всички предимства на вече изградената бизнес и телекомуникационна инфраструктура – свързаност с всички съществуващи клиенти на Нетера и достъп до високоскоростни, сигурни и резервирани международни мрежи и маршрути“.

Крис допълва: „Можете да разчитате на облачни решения с DDoS защита, ИТ услуги и поддръжка на място за вашето оборудване. Нашите дейта център инженери носят камери и клиентът може дистанционно да вижда и да ги насочва какво да правят с неговото оборудване“.

Той говори и за платформата за обмен на данни NetIX, която предоставя най-бързия интернет и „пренася данни от Франкфурт до София за 23 милисекунди, от Франкфурт до Истанбул за 36 милисекунди, от Маями до Сао Пауло за 55 милисекунди“.

Прочетете цялата статия и гледайте видеото.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.