• 30 Септ 2022 |
 •  USD / BGN 2.0151
 •  GBP / BGN 2.1857
 •  CHF / BGN 2.0506
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 23°C

NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си

NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си

/КРОСС/ Глобалната платформата за интернет обмен от групата на Нетера - NetIX, обяви актуализирана и по-изгодна от досегашната си ценова листа за присъединяване на нови членове към своята Ethernet мрежа. Ethernet е частна, базирана на директна свързаност, паралелна на интернет мрежа за пренос на данни. В случая на NetIX тя е глобална и свързва над 200 центъра за данни по света – както по-малки, независими съоръжения, така и дейта центрове на световноизвестни марки.

Към момента към нея са присъединени над 180 от най-големите доставчици на съдържание, интернет компании и повече от 30 други платформи за интернет обмен.

NetIX непрекъснато се стреми да подобрява услугите и удовлетвореността на клиентите си, като активно търси начини да осигури най-голяма стойност на възможно най-добрата цена.

Дeaн Белев, вицепрезидент на NetIX, коментира: „Ние знаем колко много нашите клиенти разчитат на нас и на услугата ни за Ethernet свързаност и това ни мотивира да правим положителни промени. Актуализирахме ценовите предложения на над 300 уникални маршрута в нашата мрежа, всеки от тях с 32 различни капацитета, със защитени и незащитени опции. Отне много време и усилия, но ние знаем, че си струва за нашите клиенти, особено в настоящата икономическа обстановка.“

В тази актуализация на цените е включен и EllaLink. През юни тази година NetIX обяви, че е наел капацитет от EllaLink – оптичният подводен кабел с голям капацитет и ниски времезакъснения, който директно свързва Латинска Америка и Европа. Чрез него данните преминават разстоянието между двата континента за 60 милисекунди, което е рекордно бързо в сравнение с досегашните решения. EllaLink и тази светкавична връзка сега са в мрежата на NetIX като част от глобалната ѝ инфраструктура.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.