• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Николова: Съчетанието от различни форми на туризъм е предпочитано този сезон

Николова: Съчетанието от различни форми на туризъм е предпочитано този сезон

/КРОСС/ „Сапарева баня има възможността и подходящите ресурси, за да предлага разнообразни форми на туризъм през цялата година".

Това заяви вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на посещението си в града. Според нея комбинацията от различни форми на туризъм е предпочитано през този сезон. Марияна Николова: Очакваме с ваксините да се ускори рестартът на туризма Николова посети началната станция на лифт "Рилски езера".

По думите й съчетанието между планински и СПА туризъм допринася не само за развитието на сектора, но и за здравето на хората, което е на първо място в тези тежки времена. Кметът на града Калин Гелев благодари на министъра за усърдието, което полага за развитието на сектора у нас и допълни, че всички работещи места за настаняване в общината спазват противоепидемичните мерки, така че да се гарантират здравето и сигурността на всички посетители на Сапарева баня.

По време на посещението в общината министър Николова и кметът на града инспектираха на случаен принцип хотел в Сапарева баня, за да видят дали се спазват мерките за безопасност. Според управата на мястото за настаняване в момента 36% - 40% от капацитета на хотела е запълнен, като се надяват в следващите месеци ситуацията да се подобри и туристите да се увеличат. Почти всички къщи за гости са заети на 100%, казаха от местната управа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Димитър Симеонов, доцент

Крос, не ви ли омръзна ежедневно да публикувате физиономията на това недоразумение? На мене - да, както и на цяла България. Най-учтиво ви моля да престанете, за да спрат и ежедневните ругатни по адрес на Марияна Николова във вашия сайт.

10.01.2021 20:05:44

Анонимен

Най-доброто е да отиваш като обикновен турист по курортите, а не като член на правителството на гърба на данъкоплатеца.

10.01.2021 19:59:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.