• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

БСП: Временен кабинет за справяне с новата Covid вълна и последиците от нея

БСП: Временен кабинет за справяне с новата Covid вълна и последиците от нея

/КРОСС/ Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкритикува т.нар. партии на протеста. От парламентарната трибуна тя заяви, че обещаната от тях промяна не се е случила и че са започнали да налагат разделителни линии.

Нинова призова за разум и диалог за третия мандат за правителство, за който БСП има готовност:

„Надделяха партийни и групови интереси. Казваме, че сме готови, ако президентът даде третия мандат на нас, да проявим отговорност, да проявим диалогичност, да поканим всички без ДПС и ГЕРБ на разговори, да сложим на масата пет-шест важни неща, да сложим срок за изпълнение на тези неща, да започнем разговори със служебните министри дали приемат да се превърнат в редовно правителство. Това е изпит за истински политици и държавници".

Кабинет с хоризонт шест месеца за справяне с новата вълна на коронавирус и икономическите последици. Така от БСП виждат развръзката на създалата се ситуация, при която „Има такъв народ" няма да реализира мандат за съставяне на правителство, обяви преди това в кулоарите на парламента лидерът на левицата Корнелия Нинова.

„Ние имаме 36 депутати, не можем сами, не проявяваме високомерие, не поставяме условия, проявяваме разум".

Третият мандат е „критичен", заяви още Корнелия Нинова и призова политическите сили към „диалогичност":

„Малко е безотговорно това - избори до дупка. Особено, ако правим избори през есента в, не дай Боже, развилняла се Covid криза, социална криза, икономическа".

Помолена за коментар на намерението на „Има такъв народ" да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат, Корнелия Нинова отговори с думите: „Поздравления! Ние нашето решение го взехме отдавна".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Единствената адекватна позиция ...ако Манолова и Хр.Иванов са новите лица ....не, благодаря !

11.08.2021 13:35:42

Луцифер

Отдавна Радев беше ясен, за кого работи. Въобще да не знаете детайли на радевата зависимост ! Представяте ли си военен пилот випуск от времето на НРБ, член на БКП /100 % част от оная система, по дефолт всички се проучваха от ВКР и след това съдействаха на Службите/ – изведнъж след Промените прави кариера ! Пращат го в академия в САЩ /Врага-а-а-а-а-а !/ , и там представете си ! Завършва с отличие, и го връщат с препоръки за „Лидерство“ къв страната си !? Как става тази работа, как се случват тези метаморфози житейски ? Ще кажете – ама те ги деполитизираха ! Да, ама не всеки деполитизиран летец беше изпращан в САЩ , нали ? Значи е имало подбор още от тук, преценили са го че „става“… Ще кажете – „Американците обичат да работят с бивши комунисти“. Обичат. Обаче не това е критерият за подбор от американците на техни хора. Критерият е човекът да плюе на интересите на страната си и да работи за интересите на САЩ ! Кратко и ясно. А дали е бивш комунист или не е – няма никакво значение, важен е психологическия профил. Профилът на Радев е профил на кариерист. Три Морета е национално предателство.

11.08.2021 13:27:10

Радослава Карагьозова

Президента е НЕразделна ЧАСТ от ДС кукловодите на прехода и задкулисните кръгове които слагат зависими послушковци на възлови властови позиции Как си представите “случаен“ необвързан с ДС ,РУМНО,ГЩ БНА,КГБ ,ГРУ да заеме важен държавен пост мисията НЕвъзможна През 80 те Бащата на РАДЕВ под ръководството на руските ГРУ е работил технически сътрудник в бг посолство в БРЮКСЕЛ и е шпионирал офицери и служители военни от вражеско НАТО-ОТАН ,тази дейност е изпълнявал цели 5 години ,нормално е и неговия наследник военен да е закърмен с бившата ДС Всички президенти по няква линия са свързани с РУМНО и ГЩ БА, а премиерите са свързани-чадъросани от хора и кръгове от ПГУ ДС.

11.08.2021 13:20:36

Маг Ани

Циреи на ГЪЗЪ и язва на езика да му излезе на всеки който насажда ЛЪЖЕПАНДЕМИЯ, задължително носене на маски и задъжително ваксиниране със създадената от сатаната ваксина, съдържаща луцеферин. Нитo eдин нoрмaлнo миcлeщ хриcтиянин нямa дa ce ocтaви дa гo инжeктирaт c oтрoвa cъдържaщa клeтки нa чoвeшки фeтуc и други нeщa убивaщи душaтa нa чoвeкл. Сатанинската СЗО върши чудовищно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин. Няма вирус. Тровят ни с Н9879. Знаете ли какво е химически пневмонит? Това е химическо натравяне с азотен диоксид, торий, тритий или други бойни отровни вещества като Н9879. Предизвиква следните симптоми: кашлица, двойна бронхопевмония, задух, световъртеж, висока температура, загуба на обоняние. Тези симптоми 100% съвпадат с к-вид. Няма вирус, който да трае 9 месеца. Тровят ни с Н9879 за да предизвикат „нови случаи на заразени“ и умрели. Говорим за ГЕНОЦИД. Поздрави от робините във Виена: https://uni.su/G8ijMZ Амин.

11.08.2021 12:56:56

Кристина-хотел Принцес

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетроните от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

11.08.2021 12:56:02

Църква Свидетели на Путин

Рак за манипулатора-лъжец насаждащ доброзорна-принудителна ваксинация и задължително носене на маски Николай Василев, и целият му род до девето коляно.: https://is.gd/fPlr0J Трижди анатема. Амин.

11.08.2021 12:55:34

Шмайзер

Консултативен съвет по ваксинация=БАНДА българомразци и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!: https://uni.su/438YTO Целия консултативен съвет по ваксинация до крак в трапа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX

11.08.2021 12:55:05

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a

11.08.2021 12:54:37

Христо от Горна Оряховица

С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk

11.08.2021 12:53:52

Тишo от Русe

Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G

11.08.2021 12:53:27

Сестра Галева

Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg

11.08.2021 12:53:03

Сакс-Кобург и Гота

Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://is.gd/zoJnQo

11.08.2021 12:52:39

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ето за какво първоначално трябваше да бъде разпитан КАНИБАЛА Боко-българоубиеца: 1.Пране на пари и къщата в Барселона 2.Търговията с влияние на бившия премиер, разкрити от подслушванията по случаите Мишо Бирата и записите от Банкя 3.Източването на рухналата КТБ от сарайския кръг, който не е сред обвиняемите по делото 4.Подкупите които Васил Божков е плащал на бившия премиер и финансовия министър 5.Чекмеджето с кюлчетата и пачките по 500 евро, заснети от Мата Хари 6.Аудиозаписите от третия мандат на Бойко Борисов, в които се чува как институции се ползват като бухалки за разправа с неудобни 7.Странната сделка с фурмите от Дубай и участието на правителството в нея 8.Краденето на чужд бизнес с помощта на прокуратурата по схемата Осемте джуджета. 9.Корупционните схеми в спецправосъдието за разправа с политическите опоненти на ГЕРБ. 10.Шпицкомандата в прокуратурата, безотговорността на шефа й и нагласеният му избор от Висшия съдебен съвет. 11.Недекларирани сметки в чужди банки или имоти в чужбина. 12.Колко човеда лично е убил и колко е убил пращайки им джелати от МВР и службите. 13.Колко хиляди момичета е отвлякъл и продал за робини в чужбина. 14.Колко хора е направил на суджуци и ял ли е човешко месо. 15.Пил ли е човешка кръв. 16.Сключил ли е сделка с Дявола.

11.08.2021 12:52:06

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

11.08.2021 12:51:33

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

11.08.2021 12:51:03

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

ГЕРБ загроби 9 МИЛИАРДА без обществени поръчки – хунтата крала чували с пари от магистрали и язовири: https://uni.su/GKeuZ7

11.08.2021 12:50:33

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Бойко Методиев Борисов_Декларирам_01.01 - 31.12.2019: https://uni.su/6KzLek

11.08.2021 12:50:09

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Охранител от НСО: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С ПАРИ на Бойко в Ливан, Алжир и Москва: https://uni.su/AFvJVz

11.08.2021 12:49:42

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Чудо на чудесата! Боко-българоубиеца има официално само 200 бона в БГ-банка и нищо друго, милиардите отдавна са изнесени с чували зад граница: https://uni.su/SPCdiO

11.08.2021 12:49:14

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR

11.08.2021 12:48:31

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43

11.08.2021 12:47:52

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АБпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

11.08.2021 12:47:17

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, с магнетрони от микровълнови печки, срещу неудобни на някого хора не са нещо ново във Виена. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички български проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за тровене и следене.: https://uni.su/3mSExk

11.08.2021 12:46:48

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY ☞Но наближава видов ден: https://uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престапници ще бъдат с пранги, пратени на каторга доживот: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали дерибеи-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞За куршума няма недосегаеми, а куршуми има за всички сводници, милиционери и политици-българоубийци.: https://uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞☞Казах.

11.08.2021 12:46:17

Шмайзер

Ей КОПЕЛДАЦИ, вие не сте избрани от народа, махайте се защото идва видов ден и народът ще ви беси на жълтите павета, и ще ви тегли куршумите!: https://uni.su/VGhcDZ МАРШ от властта! Нелегетимен парламент с нелегитимни депутати! Когато гласувалите са под 50% парламента е нелегитимен. Всички депутати са гнусни доносници и милиционери, за които са гласували само доносници, милиционери, мъртви души и цигани.: https://uni.su/KyD7xN Над 77% от народа не е гласувал, защото не иска да гласува за милиционери-престапници, сводници и българоубийци. Самоназначила се за депутати ХУНТА! От 77 години едни същи родове са узурпирали властта и капиталите в концлагера БГ и извършват геноцид над българският народ. Трепане на милиционерите до крак му е майката! Всичко друго е ташак. Казах.

11.08.2021 12:45:26

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

11.08.2021 12:44:44

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Курнело циганко долна, лъсна ли ти мокрия влашки гъз накрая, Ъ! Искаш власт на всяка цена и като аргумет включи плашилото КОВИД, след като добре знаеш, че ковида е юдо-хазарска измишльотина, с цел въвеждане на световна полицейско-илюминатска диктатура! Чумо крадлива, 70% от народа демонстративно отказа да гласува и ви показа, че не ви иска вас всички дето сте се окупали във властта от 77 години! Вие сте нелигитимни като народни представители и нямате право да управлявате, понеже за вас са гласували само вашите семейства и кучетета ви милиционери. Вие не сте избрани от народа. Вън от властта мошенници! Както и да си сменяте имената на партиите, всички сте от котилото на БКП и проекти на ДС, всички! Не във властта а на каторга ви е мястото на всичките крадци извършващи геноцид над българският народ! Колкото и да не ти се вярва, божието бъзмездие идва и за теб, и за Боко-канибала, и за Гоце Фон Кенеф, и за Сопола, и за цялото ви милиционерско котило АБпФК. Краденото ще ви бъде отнето, а вие ще чукате камъни за тунела под Шипка. Казах.

11.08.2021 12:43:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.