• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори

Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори

/КРОСС/ „Отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един ненормален сговор. Тези хора ги събра страхът и алчността и облякоха този сговор в един евроатлантически целофан, който вчера се скъса." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии в Народното събрание.

„Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска е да оцелее и да си запази кожата. Затова изгаря всичко наоколо. Унищожи ПП-ДБ. Изгаря и собствената си парламентарна група. Изгори Мария Габриел, която движи като едно пешка и дори принуди да излъже", посочи тя.

 „ПП-ДБ направиха едно от най-големите предателства в модерната ни политическа история. Излъгаха онези хиляди, които бяхме на площадите и искахме истинска промяна. Няма как това нещо да свърши добре. И го казвам с абсолютно самочувствие на единствените, които през тези години не се прегърнахме с мафията и се борихме с паралелната държава", каза още Нинова.

Според нея, ако ПП-ДБ отново „клекнат" пред ГЕРБ-СДС, това ще е „дъното на човешкото достойнство и политическия морал".

„Тези хора нямат вече моралното право да управляват след всичко, което си казаха и което се видя, че е истината. Самите те си признават, че става въпрос за битка за службите, за главния прокурор, за съдебната система - нищо за хората и за България", смята лидерът на БСП. 

Според Нинова този парламент е изчерпан. 

„Когато бяхме в управление с ПП-ДБ, имахме друга цел - борбата с паралелната държава и задкулисието. Те изневериха на тази цел и се прегърнаха с тези, срещу които се борихме. Ние останахме принципни и последователни. Днес самият Бойко Борисов обяви кой му е алтернативата, като каза: „С БСП - не". Значи всички са в кюпа, а единствената алтернативата на това, което се случва в момента, е БСП", заключи Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.