• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Тошко Йорданов заплаши репортер с рязане на крайници

Тошко Йорданов заплаши репортер с рязане на крайници

Нова телевизия: Подобни аналогии са смущаващи

/КРОСС/ Сценаристът от екипа на Слави Трифонов Тошко Йорданов, който утре ще положи клетва като народен представител от "Има такъв народ", се изказа остро в ефира на 7/8TV срещу репортера на Нова тв Благой Цицелков. Повод за това са думи на Цицелков по време на жива връзка, в която той казва: "От "Има такъв народ" заявиха, че са готови да приемат подкрепа от абсолютно всеки, включително ДПС и ГЕРБ".

"Странно и жалко е, една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир. Говоря за Нова телевизия. Техният журналист си позволи в обедната емисия да излъже без капка срам. Вижте лъжата, която Нова телевизия пуснаха в новинарската си емисия на обяд", заяви Тошко Йорданов. "Я го пуснете този хубавец пак, пуснете го, моля ви", помоли Йорданов, след излъчването на видеото на Нова тв."Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона", заключи Тошко Йорданов.

От Нова тв излязоха със следната позиция относно казуса: "По време на живо включване в обедната емисия на NOVA на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!" с „Има такъв народ". В излъченото видео, непосредствено след пряката връзка, информацията е напълно коректна. Намираме за притеснителна връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Сливчо МАЖАТ да изпълнява

Боко ги курдиса с интригата ,мажоритарни избори. Ако това стане , изборите ще се печелят от мафиотите с парите и циганските махали.От 120 едномандтни района ,90 от ГЕПП и 30 от ДПС . Други НАНАЙ, и така до края на света.

14.04.2021 21:41:37

Даскала

Тоя младеж Тошко , не го знам какъв партиен пост е заел сега в партията на Слави, та тоя младеж има много изкривено мислене!Отказва да влезе в новото работещо помещение на Народното Събрание , за което са пахарчени 40 милиона , защото било строено от комунистите!Тошко , ами те комунистите построиха и 5 Българии , които Вие пишман демократите ограбвате ежегодно , няма ли да се замислиш малко , когато плещиш глупости като Бойко Борисов?Жална ви майка ако като Иван Костов започнете да взривявате както мавзолеят на световния антифашист Георги Димитров , всико построено от БКП!Позорно поведение!

14.04.2021 19:30:43

Анонимен

Може и да е неволна грешка, а може и да е опит за дискредитиране. Важен е духът на внушението. Склонен съм да мисля, изхождайки от нивото на журналистиката в БГ, че е по-скоро опит за внушаване, че ИТН може би няма да се погнуси да си говори с ГЕРБ.

14.04.2021 18:25:52

Смърт на мутрите и мафията!!!

NOVA - рупорът на шайката и мафията да си затварят плювалниците...

14.04.2021 16:35:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.