• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 15 септември

Предстоящи събития на 15 септември

/КРОСС/ ***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 10.00 ч. в Основно училище „Св. Климент Охридски" президентът Румен Радев ще открие учебната година.
***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 11.25 ч. пред паметника на загиналите във Знеполско-Краищенското въстание, водено от капитан Симо Соколов президентът Румен Радев ще отдаде почит към жертвите. Кюстендил/ с. Трекляно. От 11.40 ч. в сградата на Общината президентът Румен Радев ще проведе среща с ръководството на местната власт.
***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 12.40 ч. изложба в Художествената галерия „Проф. Евтим Томов" президентът Румен Радев ще разгледа постоянната изложба.
***
Севлиево/с. Добромирка.
От 09.00 ч. в Основно училище „Христо Ботев" вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие учебната година.
***
София.
От 11.00 ч. в Борисовата градина пред паметника на писателя Николай Хайтов НФСБ ще почете 101 години от рождението му.
***
София.
От 13.00 ч. в зала 238 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по правни въпроси ще проведе заседание.
***
София.
От 19.00 ч. на Платформа А6 - новото място за събития на открито до НДК ще се проведе Х-тия юбилеен Фестивал за поп и рок музика София 2020.
***
Балчик.
От 11.00 ч. в заседателната зала на Общината ще се проведе информационна среща за представяне на антикризисните икономически мерки за бизнеса.
***
Белоградчик.
От 14.00 ч. в сградата на РСПБЗН - Белоградчик ще се проведе среща-беседа с ветерани от структурите за пожарна безопасност и защита на населението.
***
Бургас.
От 09.00 ч. в Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Бургас.
В 9.30 ч. в ОУ „Васил Левски" в кв. „Горно Езерово" кметът Димитър Николов и зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева ще открият учебната година.
***
Бургас.
От 10.00 часа в новата сграда на Английската гимназия (АЕГ „Гьоте") в ж.к. „Изгрев" заместник-кметът по „Стратегическо развитие и екология" Весна Балтина ще присъства на тържеството за откриване на учебната година.
***
Бургас.
В 09.00 часа в ОУ „Любен Каравелов" зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Бургас.
В 10.00 часа в Търговската гимназия зам.-кметът по бюджет и финанси Красимир Стойчев ще присъства на откриването на учебната година.
***
Велико Търново.
От 8.45 ч. до 11.30 ч. в училищата в града ще бъде открита новата учебна година.
***
Видин.
От 10.00 ч. в СУ "Цар Симеон Велики" кметът д-р Цветан Ценков ще присъства на тържеството по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година.
***
Видин.
От 10.00 ч. в сградата на РС ПБЗН - Видин ще се проведе среща-беседа с ветерани от структурите за пожарна безопасност и защита на населението.
***
Николаево.
От 09.30 ч. в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Попово.
От 10.30 ч. в Професионална гимназия по техника и лека промишленост заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Пловдив.
От 09.00 ч. в двора на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства Заместник-кметът на Пловдив Пламен Панов и писателят Недялко Славов ще открият учебната година.
***
Пловдив.
От 10.00 ч. на Античния театър ще бъде открита новата учебна 2020/2021 година на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев".
***
Разград.
От 17.00 ч. ще бъде открита реновираната детска площадка до хотел „Централ".
***
Стара Загора.
От 08.00 ч. кметът Живко Тодоров ще поздрави учениците в ОУ "Кирил Христов".
***
Стара Загора.
От 08.00 ч. заместник-кмет Милена Желева ще открие учебната година в ОУ "Кирил Христов".
***
Стара Загора.
От 09.00 ч. кметът Живко Тодоров ще открие учебната година в XI ОУ "Николай Лилиев".
***
Стара Загора.
От 09.00 ч. заместник-кмет Иванка Сотирова ще бъде гост в XI ОУ "Николай Лилиев" по случай новата учебна година.
***
Стара Загора.
От 09.30 ч. кметът Живко Тодоров ще се включи в откриване на учебната 20/21 година в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Любор Байер".
***
Търговище.
От 08.30 ч. в III ОУ "Петко Рачов Славейков" заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще участва в откриването на новата учебна година.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.