• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Криворазбраната женска еволюция

Криворазбраната женска еволюция

/КРОСС/ Докато гледах вчера снимката на кралицата на Испания - Летисия с рокля от Зара за 25 евро и си спомних преди две седмици какво зрелищно изхвърляне видях на псевдо мутреси в курорта Лозенец, та се запитах- какво за Бога не ни е наред?

Картинката, която видях тогава толкова силно се запечати в гравата ми, че още усещам неприятния вкус на мастилото. На инак приятния бар на плажа се движеха силиконови бюстове и устни, 90% от жените бяха облечени от модерна и скъпа линия бански (не споменавам името, за да не правя реклама), държаха в ръцете си едни и същи скъпи телефони и всяка една от тях се държеше сякаш е центъра на света. В ресторантите вечер дори още по-фрапиращо. Панаир на суетата. Това далеч не се случва само в този курорт, а навсякъде у нас. Има една изкривена представа за женственост и стил, които биват измествани от курвенско поведение, което явно трябва да е много секси.

И тук изобщо не става дума защо са облечени за стотици хиляди левове. Като ценител на модата и красивите дрехи знам, че няма нищо по-повдигащо самочувствието за една жена от красива маркова рокля, съчетана с красиви маркови обувки. Проблемът тук е в начина на приемане на нещата. Тези самозабравили се псевдо мутреси имат една едеинствена цел - да облекат марковите неща, да се начервосат до небесата и да се покажат пред публика - сякаш са стока за купуване (а може би са...).

При това го правят с такова велико самочувствие, чак Мис Свят може да им завиди. Сякаш няма по-късно през нощта да си легнат с някой чичко паричко, който да бъде привлечен като поредния спонсор. Болното е, че тези български жени не са изключение, а са масовка. И това е адски жалко. Няма я нежната страна, женската, която ще привлече истински един мъж, ще го предизвика. Често го няма и стилът. Няма го себеуважението и чувството за достойнство.

Слава Богу не всички са такива. Има много българки, които са по-успели и изкарват повече пари от мъжете си. Има такива, които не разполагат с много пари, но притежават стил и себеуважение. Тях обаче няма да ги видите в горепосочената смехотворна картинка. По-скоро ще ги видите подобно на кралица Летисия - с красива рокля, която са облекли, защото наистина им харесва, а не защото е еди каква си марка, с широки усмивки и ведри очи.

Ще се забавляват истински, а няма да стоят като скумрии.

Ще ги познаете по поведението, че не са обременени с манията за величие (макар и някои от тях да са велики личности).

Иска ми се да виждам повече такива жени!

И затова продължавам да се питам - какво за Бога не ни е наред?!

Източник: Lupa.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.