• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

ЕНЕРГО-ПРО призова общините за ефективно партньорство в процеса по присъединяване на клиенти към мрежата

ЕНЕРГО-ПРО призова общините за ефективно партньорство в процеса по присъединяване на клиенти към мрежата

/КРОСС/ Процесите на строителство и присъединяване към електроразпределителната мрежа на ЕРП Север са тясно свързани с успешното партньорство с общините. Компанията вече дигитализира редица свои процеси в услуга на клиентите и за подобряване на обслужването. Анализирайки причините за забавяния на процедури като присъединяването, ЕНЕРГО-ПРО се обърна с писма до общините, в които потърси съдействие за оптимизиране на сроковете в етапите, в които одобрението на документацията зависи от местната власт. Стремежът е чрез съвместни действия да се промени предубедеността на обществото за бюрократични спънки, създавани от държавни институции, естествени монополи и компании с обществена значимост. В подкрепа на този стремеж инвестиционната програма на ЕНЕРГО-ПРО е насочена изцяло към подобряване качеството на електрозахранване, като за тази цел се изграждат нови мрежи ниско и средно напрежение и се подменят такива с остаряла и амортизирана арматура. Това пряко влияе върху благоустрояването на териториите на общините. Разрешенията от общини и други институции са ключови и се отразяват върху всички останали планирани етапи в процеса и сроковете по тях.

През 2020 г. компанията създаде Виртуален център за обслужване на клиенти (ВЦОК). В него една от първите въведени услуги беше присъединяването, което значително улеснява потребителите във всички етапи на процедурата чрез бързо проследяване на процесите по заявени услуги в реално време и при максимална прозрачност. Подобрената координацията и оказаното съдействие от общинските администрации по процедурите за присъединявания към мрежата ще допринесе за по-бързото и качествено обслужване на жителите на общините и клиенти на дружеството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.