• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Какво ще бъде времето през уикенда

Какво ще бъде времето през уикенда

/КРОСС/ Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотрайно. В планинските и източните райони преваляванията ще са временно интензивни и придружени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 24 и 29 градуса.

По Черноморието облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. Временни разкъсвания на облачността ще има в часовете преди обяд. След обяд ще има превалявания от дъжд, на места - временно интензивни и придружени с гъмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 23 и 26, температурата на морската вода е между 19 и 22 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Преди обяд в планините ще има и слънчеви часове. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. На отделни райони валежите ще са временно интензивни, ще има условия и за градушки. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17, на 2000 метра - около 11 градуса.

В петък и събота облачността ще е по-често значителна, купеста и купесто-дъждовна. Разкъсвания и временни намаления ще има в часовете след полунощ и преди обяд. Ще има и краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури. Първия ден в източната половина от страната все още има вероятност за градушки и локални интензивни валежи. Втория - валежите временно ще намалеят по обхват и интензивност. Ще духа северозападен вятър, през деня - умерен. Дневните температури в петък ще са предимно между 23 и 28 градуса, в събота - малко по-високи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.