• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

8K OLED телеизорите на LG достигат нови нива с най-развитите гейминг мощности

8K OLED телеизорите на LG достигат нови нива с най-развитите гейминг мощности

/КРОСС/ LG Electronics (LG) е първият производител на телевизори, който комерсиализира 8K OLED телевизорите, като така поставя еталон в индустрията с първите 8К телевизори в света, за да поддържа мощния нов NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU.1 Захранван от процесора на компанията α (Alpha) 9 Gen 3 AI, телевизорът е способен да подсигури 8К поддръжка на пълна честотна лента. Така 8K OLED той подсилва играта, за да предложи на запалените геймъри по целия свят най-завладяващия и вдъхновяващ геймплей на великолепни дисплеи с над 33 млн. отделни самосветещи пиксели, които осигуряват по-добро качество на изображението и по-малко време за реакция.

OLED телевизорите на LG отдавна се считат за най-развитите и модерни телевизори за игри в света. Благодарение на технологията за самосветещи пиксели и поддръжка на най-новите HDMI спецификации като Variable Refresh Rate (VRR), ултра бърза скорост на реакция и автоматичен режим за ниска латентност (Auto Low Latency Mode - ALLM). Тъй като OLED телевизорите на LG са съвместими с NVIDIA G-SYNC®, всички клиенти на LG имат възможност да се насладят на любимите си игри с графичните процесори от серия GeForce RTX 30 и GTX 16 за достигането на безпроблемно и завладяващо изживяване без трептене или прекъсване, което е много характерно и срещано при повечето дисплеи.

Благодарение на най-новия процесор на LG под името Алфа (Alpha) 9 Gen 3 AI и NanoCell 8K в OLED телевизорите на LG, компанията успява да издигне производителността и проследяването на лъчите в реално време на друго ниво и задава нов стандарт за оптимизирана картина за игра и производителност. Благодарение на възможностите на 8К OLED телевизорите на LG да доставят 8K съдържание при 60 кадъра в секунда и работата с изумителната 48 Gbps скорост, играенето на 8K игри на LG OLED TV никога не е изглеждало толкова добре и благодарение на графичния процесор NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU.

„Ние сме изключително развълнувани да предоставим поддръжка на 30-серийния GeForce RTX процесор в LG 2020 8K OLED телевизори" - сподели Мат Уеблинг, вицепрезидент на глобалния GeForce маркетинг в NVIDIA. "Очакваме геймърите да бъдат поразени от представянето на тези телевизори, когато играят последните 8K компютърни игри с реалистични функции за проследяване на лъчите и модерни AI функции, задвижвани от графичния процесор GeForce RTX 3090."

За да завладеят още повече геймъри и да ги потопят в магията на тези телевизори, 8К OLED телевизорите на LG също поддържат Dolby Atmos и имат внедрена AI Acousting Tuning, базирана на система, която разбира акустичната среда и настройва звука за по-голяма точност. Телевизорите имат и функцията за готовност за BT Surround, позволяваща едновременно свързване на два Bluetooth високоговорителя на LG, като се смесват 2.0 канален звук с виртуален 4.0 съраунд звук за още по-значително потапяне в любимите ви игри. Благодарение на вградената възможност LG ThinQ и гласов контрол „свободни ръце", можете да използвате телевизора по най-удобния начин и в моментите, когато ползването на дистанционно не е възможно.

„Комбинацията от изумителното качество на картината на LG OLED телевизорите и технологичното майсторство на NVIDIA, предлага цялостно игрово изживяване на следващо ниво, гарантирайки истински 8K изживяване" - сподели С.П. Баик, вицепрезидент на отдела за планиране на TV продуктите на LG Home Entertainment. "След миналогодишното успешно партньорство с най-добрата световна марка за гейминг хардуер, очакваме с нетърпение да разгърнем нашите отношения с NVIDIA."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.