• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Новата ера на онлайн търговия започва сега

Новата ера на онлайн търговия започва сега

Български стартъп представя революционен подход с бизнес модел без служители и пълно портфолио от решения за е-търговия.

/КРОСС/ В ерата на дигитализацията, много бизнеси се стремят към присъствие в онлайн пространството. Вече има софтуерна платформа, която предлага интегрирани решения, обслужващи както традиционните бизнеси с физически магазини или производствени бази, така и тепърва стартиращи предприемачи, които избират да стъпят директно в дигиталния свят.

Добрият пример, който може да помогне и на двата типа бизнеси, се нарича NEXT BASKET. В случая с традиционните бизнеси, този иновативен стартъп е ключов инструмент за обединяване на физическия и онлайн магазина. За новите е-бизнеси, платформата осигурява съдействие с всички необходими стъпки - от създаване на фирма и разработване на бранд и лого, до формулиране на стратегии за дигитален маркетинг и управление на продажбите.

Компанията предлага два начина на използване на платформата - първата дава възможност на Партньорите (бизнес потребителите) да управляват своя онлайн магазин самостоятелно. Втората опция им позволява да предоставят управлението на онлайн присъствието си и търговското си развитие изцяло в ръцете на експертния екип на българския стартъп.

Независимо от избрания модел, бързият и безпроблемен старт в онлайн търговията е гарантиран. Това прави платформата изключително подходяща

72 часа до успешния онлайн магазин

Звучи почти невероятно, но компанията изгражда напълно функционални онлайн магазини само за 72 работни часа. С помощта на иновативни софтуерни решения и множество дизайн теми, клиентите могат да се възползват от бързо и ефективно изграждане на свой е-бизнес.

Единственото, което се изисква от предприемачите, е да предоставят каталог с продукти, съпроводен със снимки и описания, както и необходимата правна документация. Ако обаче не разполагат с тези дигитални активи, екипът на NEXT BASKET може да им предложи пакет от над 125 услуги, които обхващат целия спектър на процеса на дигитализация.

Персонален асистент и професионални бизнес консултации

С оглед на динамиката в сферата на електронната търговия, NEXT BASKET осъзнава значението на специализирана подкрепа. Платформата предоставя на своите Партньори възможността да работят с персонален асистент, който е на разположение за съвети и помощ по организационни, технически и стратегически въпроси.

Като допълнение, експертният екип на компанията предлага специализирани консултации в области като продуктово позициониране, ценообразуване, счетоводство и бранд стратегии. Така, клиентите не само получават достъп до високотехнологични инструменти, но и до знанията необходими за оптималното им използване за увеличаване на приходите.

Комплексни услуги за всеки бизнес

Единствената по рода си комбинация от онлайн търговска платформа, интегрирана ERP система със складов модул, и разнообразие от услуги за е-бизнеса превръща българския стартъп в абсолютен пионер в сектора.
Всички тези функционалности дават възможност за развитието на така наречения "бизнес без служители" - модел, при който предприемачите определят нуждите си динамично и винаги имат правилния екип, който да реагира на тях.

Като част от екосистемата на NEXT BASKET, клиентите имат достъп до портфолио от над 125 платени и безплатни услуги, включително:

● Маркетинг и реклама в социалните мрежи
● Професионална SEO оптимизация
● Фото заснемане и описание на продукти
● Създаване и поддръжка на бизнес блог
● Правни и счетоводни услуги
● Дизайнерски услуги
● Програмиране на допълнителни функционалности и др.

Това наистина революционно решение в сферата на е-търговията, дава възможност на всеки е-бизнес да се развива без ограничения и без нуждата от голям екип, големи инвестиции или технически познания. А това означава, че успехът в онлайн продажбите е достъпен за всеки - стига да разполагате с подходящата платформа, която събира всички необходими компоненти под един покрив.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.