• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

ЕНЕРГО-ПРО провежда второ издание на играта „Плати онлайн и спечели“

ЕНЕРГО-ПРО провежда второ издание на играта „Плати онлайн и спечели“

/КРОСС/ В периода 21 октомври - 21 декември 2020 г. всеки клиент на ЕНЕРГО-ПРО Продажби, заплатил своята сметка за консумирана електроенергия през сайта на компанията, може да участва в игра за спечелването на една от 15 фитнес гривни. Включването в играта „Плати онлайн и спечели 2" е възможно на адрес www.energo-pro.bg чрез попъп прозорец, който пренасочва към страницата за онлайн плащане на сметките за ток https://vp.energo-pro.bg/. След регистрацията за играта и успешното онлайн заплащане на задълженията системата автоматично вписва участника в списъка с претендентите за наградите.

След предишното издание на играта през лятото клиентите на компанията, които предпочитат да плащат през така наречения виртуален ПОС терминал на ЕНЕРГО-ПРО (https://vp.energo-pro.bg/), са се увеличили двойно. По последни данни през сайта на ЕНЕРГО-ПРО се извършват над 9000 плащания месечно. Лесната достъпност на ПОС терминала от всяко електронно устройство с интернет свързаност, като компютър, лаптоп, таблет, телефон, позволява онлайн плащането на сметките за електроенергия да се извърши удобно и за секунди. С оглед извънредната епидемична обстановка в страната, клиентите имат възможност да бъдат отговорни и да използват улеснен метод за плащане от разстояние, опазвайки своето здраве и това на околните. Разплащането с карта през интернет елиминира риска от разнасяне на пари в брой и необходимостта от физическо посещение в офис на компанията.

Печелившите във второто издание на „Плати онлайн и спечели" ще бъдат изтеглени в двуседмичен срок след края на играта в присъствието на нотариус. За повече информация относно играта и онлайн плащанията на сметките за ток клиентите могат да се обръщат на денонощния телефон на ЕНЕРГО-ПРО Продажби 0700 800 61.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.