• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Изработка на онлайн магазин през 2022г. – на какво да обърнем внимание

Изработка на онлайн магазин през 2022г. – на какво да обърнем внимание

/КРОСС/ Интернет е пространството, което предоставя най-много неограничени възможности за бизнеса. За това не е случайно, че много хора избраха да инвестират в изработка на онлайн магазин. За разлика от физическите такива, той работи 24/7, не е необходимо да плащате наем за помещение, нито пък работна заплата.

Ако вече сте готови да преместите бизнеса си в онлайн пространството, то е необходимо да обърнете внимание на няколко важни особености, свързани с изработката на онлайн магазин през 2022г. Ето и кои са те:

Избор на подходяща платформа за онлайн магазин

Съществуват много конкурентни платформи за изработка на онлайн магазини, но в нашата практика се открояват две надеждни решения - OpenCart и Magento. Работата с тези две известни платформи е максимално олекотена и подходяща за огромен обхват електронни магазини. Изработка на онлайн магазин OpenCart се препоръчва на нови и малки и средни бизнеси, тъй като е по-бюджетно решение и няма ограничения в брой качени продукти или друг тип ограничения.

Magento е сигурна и надеждна платформа, която се препоръчва на вече развити големи магазини и брандове, които разполагат с огромен асортимент от продукти, но също така се интересуват и от различни маркетниг сериозни доработки. Платформата е подходяща също така и за малки магазини, но това което я отличава от OpenCart основно е по-високата цена и по-сложната поддръжка на сайта.

Задължително си осигурете достъп до хостинга и домейна си

Лоша практика на много конкуренти през последните години е да не предоставят достъп до домейна и хостинга на вашия собствен онлайн магазин. Това не е се препоръчва, тъй като на практика те ви задължават да останете техен клиент дори и след изработката на онлайн магазина и реалните собстевници са те, тъй като на хостинга се съдържа цялото съдържание на сайта. Нашият съвет е още по време на консултацията да изискате гаранция, че ще имате пълен достъп до хостинг и домейн.

Поискайте свободен достъп до кода на сайта

Много агенции, занимаващи се с изработка на сайтове и онлайн магазини предоставят на своите клиенти само частичен достъп до техния сайт. Това най-често е само посредством админ панел, чиято административна дейност е ограничена. Нашият съвет е да поискате осигуряването на свободен достъп до кода на вашия онлайн магазин. Това ще ви позволи да контролирате цялото съдържание в платформата си, без ограничения. По този начин вие сте совобдни за в бъдеще да изберете друг opencart програмист или magento програмист за поддръжка на сайта или корекции. Условието е от особена важност, тъй като чрез кода получавате пълен достъп до сайта си и на практика го притежавате изцяло, а не само като администратор.

Дигитална агенция eWeb.bg се занимава професионално с изработка на сайтове и онлайн магазини, помагайки на бизнеса да достигне до своите потенциални клиенти. Доверете се на експертите в сферата за качествена изработка на онлайн магазин, до който предоставяме пълен достъп.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.