• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Кои са фаворитите на efbet за спечелване на Шампионска лига този сезон?

Кои са фаворитите на efbet за спечелване на Шампионска лига този сезон?

/КРОСС/ След един активен и особено бурен период преди началото на Шампионска лига ще открием, че все повече фенове задават и един много важен въпрос: кой ще бъде победител? Трансферните рокади определено промениха силите, на същото мнение са и букмейкърите, както можем да забележим от нострабет-ЕФБЕТ и погледът им към крайния победител. Достатъчно е да обърнем внимание на дългосрочните прогнози в портфолиото на родния оператор, за да открием и кои са отборите с най-голям шанс.

Логично е, че на първо място попада ПСЖ със своята звездна и почти безплатна селекция. След сдобиване с Меси и компания, отборът заприличва на новия Реал Мадрид, но с една особена разлика, футболното наследство тук също не е малко, а и Почетино има какво да каже в сформирането на един безупречен отбор. Да не забравяме, че и хулиганът Рамос е на линия, за да осигури максимална протекция.

На второ място откриваме отново Пеп Гуардьола, за съжаление миналата година се смяташе за основен фаворит, но след поредното разочарование, този път на финала - шансовете му се съкратиха, макар и само със стотни. За сметка на това вече има някои коментари относно представянето на отбора, така че може и тази година да бъде малко по-добра от предишната. Да изгубиш на финала не е най-доброто решение.

Байерн Мюнхен не успя да повтори успеха от 2019 г., макар и да имаше огромно желание и геройско да се опитваше да излезе от тежкото положение в Шампионска лига. Като отбор-хегемон в Бундеслигата, феновете искат международни успехи и ще настояват да ги получат или ще настояват за промени.

Юрген Клоп и компания докери се нарежда на четвъртото място. Противно на очакванията и факта, че неговата впечатляваща селекция можеше да направи чудо в най-престижния турнир, започва да ни подсказва, че английската експанзия сякаш приключва, ако не се вземат кардинални мерки.

На 5-то място ще открием, че шансовете са резервирани за Челси. Това е малко странно решение, особено след като говорим за последният носител на трофея. Разбира се, малко са отборите, които са правили това чудо - да вземат трофей в последователни години и сме съгласни, че точно сините не влизат в тази представа, но все още не можем да бъдем категорични, една селекция, която е усетила вкуса на победата, няма да се остави толкова лесно, а и финалът им не беше срещу по-малко популярен отбор.

Обикновено винаги обръщаме внимание и на отборите с най-ниски шансове на база поставен коефициент. Тази година тази чест се пада на турския Бешикташ и скромният отбор на Малмьо. В процентово изражение, техните шансове са между 1 и 2 % и все пак ще бъде забавно да видим някаква изява от тях или поне свирепа битка, особено в групите.

Тук трябва да подчертаем, че дългосрочните прогнози имат доста предимства, особено в началото на турнира. Все още нищо не е ясно и самата секция продължава да стои активна, в случай, че някои отбори започнат да отпадат, промяната на коефициентите ще бъде осезаема.

В спортните прогнози винаги има риск и ако не ни вярвате, просто си припомнете някои от най-впечатляващите обрати. Нашият съвет е да подхождате разумно, особено след като говорим за начален период на турнира.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.