• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Донев: Дано хората на политическата въртележка имат стабилен вестибуларен апарат

Донев: Дано хората на политическата въртележка имат стабилен вестибуларен апарат

/КРОСС/ Служебното правителство ще представи отчет за свършеното през последните 4 месеца. Това заяви премиерът Гълъб Донев преди заседанието на Министерския съвет.

„Забавлението, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите. Същото се отнася за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците в нея имат стабилен вестибуларен апарат", коментира министър-председателят.

„Не се наемам да прогнозирам до какво ще доведе поредното преобръщане в отношението между първите и вторите в политическата система. В битието си на премиер, ще кажа, че в началото е добре да се мисли не за оставката, а за работата в полза на хората, която ще се свърши преди нея. След първия празен мандат и очакването за изпълнен втори, предлагам следващата седмица служебният кабинет да одобри на свое извънредно заседание отчет за постигнатото през последните 4 месеца. Преди да е свършило времето ни, да представим пред хората какво свършихме. Последователни сме в прилагането на основния принцип на доброто управление, защото сме убедени, че всеки който управлява държавата, е длъжен да се отчита за стореното", заяви Донев. По думите му „не е страшно да се прави отчет и не изисква смелост".

„Най-големият ни успех трудно може да се отчете в протоколно решение. Управлявахме в режим на нормалност, предвидимост и спокойствие. Това изглеждаше скучно на моменти", допълни премиерът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Нешка Робева

Е и до къде я докарахме? Чегъртаха, чегъртаха - изчегъртаха и сполучливо заеха мястото на изчегъртания боклук! Дали има някой все още да вярва, че Евродепутатката ни би напуснала топлото си скъпоплатено местенце, ако не е имала гаранция, че ще я бъде, като премиер? Има ли глупаци, които да не се досещат, че всичко е било добре обмислено и нескопосните ни „актьори“, още по-нескопосано изиграха ролите си в една позната до болка пиеса… Сценаристите са известни. Мисля, че вече никой не се съмнява в това, което ще сътворят в екип изчегъртаните и изчегъртващите, обгърнали се в братско-сестринска, джендърменска прегрътка. Остава ни да изгледаме моноспектакълът – „Гешев“… Следват решения и не се заблуждавайте, че кукловодите се интересуват от бюджет, пенсии или заплати на един народ, оказал се таралеж в гащите им… На нас – народа, ни остава само едно – да възкликнем – „На маймуни ни направиха.“ А дали политиците ни познават народа си?

23.05.2023 15:38:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.