• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Напрежение на форума на ГЕРБ, организаторите изведоха млад мъж

Напрежение на форума на ГЕРБ, организаторите изведоха млад мъж

/КРОСС/ Проява на напрежение беляза Националната конференция на партия ГЕРБ, провела се на открито в „София Тех Парк“.

До ситуацията се стигна точно по средата на речта на премиера и лидер на партията Бойко Борисов, който очертаваше актуалната политическа обстановка пред събралия се партиен актив. Тогава млад мъж се изправи встрани от сцената, където се намираха ораторите и започна да вика с висок глас „Браво, Бойко“, а след това да цитира нецензурни думи от изтеклите в аудио-записи, на които се чува глас, наподобяващ този на премиера.

„Има и такива, но това е демокрацията“, реагира от своя страна Борисов от сцената.

Организаторите реагираха своевременно и изведоха младия мъж в периферията на събитието. Там обаче се стигна до физически сблъсък и размяна на удари, в които участваха мъже с цивилни дрехи, без отличителни знаци.

След края на форума хората, които отговарят за връзките с обществеността в партията, се оплакаха от провокатори, умишлено дошли на конференцията. Една от пиарките в земеделското министерство разказа, че провокатор си позволил да счупи телефон на журналист и да отнеме от ръцете нейния собствен такъв. След това дори била ударена по корема, след което веднага подала сигнал до охраната. „Бяхме свидетели на това нещо, което е било подготвено, разбира се“, разказа още младата жена“.

За наличието на провокатори потвърди и пиарът на партията Никола Николов, при който, докато говори пред микрофоните, дойде възрастен мъж, подвиквайки на членовете на партията „комунистически креатури“.

В крайна сметка се оказа, че макар и охраняван, на форума лесно са допускани и други хора през много от входовете на вътрешния двор на „София Тех Парка“. До по-голямо напрежение не се стигна, а целият форум се проведе на фона на малък протест, блокирал част от кръговото кръстовище на 4-ти километър.

 

*Снимка: БОБИ ТОШЕВ

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Съдия Румяна Ченалова

Днес ГЕРБ показа демонстративно лицето си - озъбено свирепо куче. Куче, което оглозгва телата, умовете, душите ни. Видяха ли го полицаите?! Не фалшивите брадясали мутри с полицейски униформи.Истинските, които са се клели в народ и Родина. Видяха ли го?! Лъжи, побоища, заплахи, арогантност.Бесни кучета! Видяхте ли ги, полиция, жандармерия и пр.структури в МВР? Това ли е вашата светиня?! Тези мутри ли пазите?! Те ли ви вдъхновяват?! Тях ли ще давате за пример на децата си?! Имате ли чест, достойнство и срам?! Застанете до народа си, пазете България, а не убийците и! Свалете шлемовете, разкъсайте живата верига, с която пазите властта на мутренската сган, тръгнете с нас, а не срещу нас , погледнете с нашите очи, хванете ръцете ни като братя! Да им покажем заедно , че истинските българи са огромна, нечувана сила, която ще помете мутренската власт завинаги! Няма да има прошка, нито отстъпление. На война като на война!

05.08.2020 16:46:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.