• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Генка Шикерова: Някакъв вид граждански отряди пазеха конференцията на ГЕРБ

Генка Шикерова: Някакъв вид граждански отряди пазеха конференцията на ГЕРБ

/КРОСС/ "Създаде се усещането, че тези хора там са познати и че събитието се охранява от своеобразни граждански отряди, защото те ходеха и общуваха през цялото време с хора с радиостанции, с хора, които очевидно са част от това събитие. Те бяха вътре през цялото време. Обикаляха безпрепятствено и въпреки ситуациите, които създадоха, никой в нито един момент не повика полиция, не пожела да ги изгони, не ги помоли да напуснат мероприятието", разказа журналистката Генка Шикерова пред БиТиВи по повод вчерашното брутално отношение към колегата й Полина Паунова по време на конференция на ГЕРБ.

Двете коментираха случая, при който не само Паунова, но и няколко мъже бяха нападнати от яки момчета с вид на охранители.

Според Шикерова тези младежи са се държали като у дома си.

Те се виждат в няколко видеа, включително в това с Паунова, както и във видеото с боя встрани от местата, където са настанени делегатите на форума. И въпреки че от ГЕРБ отрекоха въпросните мъже да имат общо с тях и ги определиха като „провокатори“, според Полина Паунова и Генка Шикерова поведението на маскираните говори друго.

Още по-необяснимо е защо след като единият от мъжете напада Паунова и захвърля телефона ѝ, никой не се намесва. Това е видно във видеото на случката, публикувано във „Фейбсук“. Единственият човек, който предприема действия, е жена с къса руса коса, която оказва се е служител на НСО и няма ангажимент към охраната на събитието.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.