• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Любомир Петров: Тотото е на печалба

Любомир Петров: Тотото е на печалба

/КРОСС/ Българският спортен тотализатор Любомир Петров обяви, че държавният хазартен оператор всъщност е на печалба. Така той отговори на твърденията на новия министър на младежта и спорта Радостин Василев, който се закани да освободи целия Управителен съвет на тотото, тъй като се работило на загуба.

„Споменатите загуби са счетоводни загуби, общата печалба за 2021-а е 53 милиона лева – обяви Петров. - Да, ние сме монополист на пазара, но законът ни ограничава от гледна точка на разпространението. И все пак имаме двуцифрен ръст всяка година. Става въпрос и за политическа воля.

Когато постъпих в тотализатора, имаше налични 4 милиона лева, сега има близо 55 млн. Искам да успокоя нашите играчи, че всички печалби ще бъдат изплатени.“

Той уточни, че по-късно днес има среща с министъра, на която двамата ще обсъдят въпроса. Петров твърди, че в досегашните си контакти с Василев е разбрал, че решението за освободжаването му е „политическо“. Въпреки това той е склонен да напусне поста си, въпреки че е избран с конкурс и няма как да бъде махнат по Закона за публичните предприятия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този хазартаджия откри „топлата вода”. Няма хазарт, който да не е на печалба. Ако няма печалба той просто престава да съществува. Вероятно става въпрос за разпределението на печалбата. Иначе бедните българи, а и богатите продължават да пускат фишове, първите с надеждата да добавят някой лев, а вторите да изперат голяма количество пари. Иначе всички знаят, че вероятността да улучиш шестица в тотото е по-малка, отколкото да те удари мълния.

17.01.2022 20:55:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.