• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Изследване: Комбинацията от първа доза "Астра Зенека" и втора - "Пфайзер" увеличава антителата

Изследване: Комбинацията от първа доза "Астра Зенека" и втора - "Пфайзер" увеличава антителата

 

/КРОСС/ Имунизацията срещу COVID-19 с първа доза ваксина на "АстраЗенека" и втора на "Пфайзер" увеличава шест пъти неутрализиращите антитела в сравнение с приема на две дози от препарата на "АстаЗенека". Това установи изследване, проведено в Република Корея и цитирано от Ройтерс.

Проучването е направено сред 499 медицински служители. От тях 100 души били имунизирани с различните ваксини, 200 души - с две дози от ваксината на "Пфайзер", а останалите - с две дози от препарата на "АстраЗенека".

Всички имунизирали изработили неутрализиращи новия коронавирус антитела, които пречат на вируса да прониква в клетките и да се размножава и резултатите от смесването на двете дози ваксини са сходни с броя неутрализиращи антитела в групата, приела две дози от препарата на "Пфайзер". 

Британско изследване миналия месец получи подобни резултати - първа доза от препарата на "АстраЗенека", последвана от втора ваксина на "Пфайзер" дава най-добри резултати при Т-клетъчния имунитет и по-голям брой неутрализиращи антитела в сравнение с първа доза от ваксината на "Пфайзер" и втора - на "АстраЗенека".

При нито една от групите в изследването не се наблюдава намалена неутрализираща активност срещу варианта Алфа на новия коронавирус, но неутрализиращият титър спада от два до 6,5 пъти срещу вариантите Бета, Гама и Делта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Баба Иванка от Вечния Звезден Рай

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милицио-циганското котило, а в БСП тези със смесените бракове от цигани и милиционери, всички от кастата на АбпФК, всичкото е боклук до боклука, мърша до мършата, българомразци и слуги на сатанинското задкулисие.: https://uni.su/gBNGME Курнела=Мая=Боко=Доган=Крава-Доя=Славуца=Ради=Бивлицътъ-Иляна=БКП=ДС: https://uni.su/sKahbj През последните 30 години, управниците разпродадоха българската земя на безценица на турци и евреи, и сега чрез ваксините искат да избият българският народ, за да могат собствениците на земята да се настанят наготово в жилищата им. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Призозвават за ваксинация и забрана на абортите при изнасилване. Ето го старият черковен календар, на който се вижда, че Петровден беше на 12 Юли: https://is.gd/fcYQo9 Управляват ни безродници-българоубийци, унищожители на България и българите: https://uni.su/gBNGME В този списък са РОДОВЕТЕ на куклуводите, началниците на политиците: висш ръководен кадър генерали на МВР, ДС и РУМНО в периода 9.IX.1944-1991: https://uni.su/mEjFNU

26.07.2021 18:37:35

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АБпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

26.07.2021 18:36:30

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

26.07.2021 18:22:23

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

26.07.2021 18:21:42

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

26.07.2021 18:16:30

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

26.07.2021 17:53:31

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Нямало било магистрати с имоти и пари в чужбина, виж ти чудо на чудесата, а дали пък дипломата на Иван Стоименов Гешев не е ментак, като на всички герберастки калинки, Ъ: https://uni.su/v4zDGc ☞Какви тайни крият швейцарските банки: https://uni.su/JSbCD8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, доносниците Гоце фон Кенеф, доносник Буда, доносник Сава, местните дерибеи-робовладелци и милиционерите-мародери, че скоро ще има видов ден, полеви съд, бесилки, картечници, трапове и булдозери, ЩЕ! Няма да ви се размине нито за откраднатите милиарди, нито за погубените милиони човешки животи: https://is.gd/gRWOe5 ☞Президентът на Хаити Жовенел Мойс беше убит в дома му в столицата Порт-о-Пренс.: https://is.gd/Lelz69 ☞Водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞Бeлeзници и КАТОРГА за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ✞Амин✞ ☞Казах.

26.07.2021 17:41:22

Папеса Йоанна

Боко-българоубиецъ от Брег, планира да се укрии при началника си Режеп в Истанбул, придрешен кът сърайскъ къдъна!: https://uni.su/PfQuLB

26.07.2021 17:40:57

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

26.07.2021 17:40:33

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

26.07.2021 17:40:10

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

26.07.2021 17:39:50

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

26.07.2021 17:39:23

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Бопажията-убиец от Пазарджик Владимир Панайотов е човек на Бойко Рашков.: https://uni.su/9U12lw След умишленото убийство на осем годишната Моника подчовека-милиционер е пуснат на свобода от ДС-мафията: https://uni.su/vhEljq Колите пред него спрели да дадат предимство на Моника и братчето и, Моника след като се убедила, че колите са спрели, трагнала да пресича по зебрата и втози момент, бопажийското копеле, изпреварва спрелите автомобили и удря Моника без да е докоснал спирачния педал, без спирачен път!: https://uni.su/bka2PJ А Моника просто е искала да си купи сладолед, циганче е, но никой не избира какъв да се роди на този свят, и това не намалява вината на бопажийското копеле убиец: https://uni.su/vN8UgH Кой е бопажията Владимир Панайотов: https://uni.su/LV3SYN През 2015 престъпника-полицай-феодал Владимир Панайотов пуснат на свобода срещу 1000 лева.: https://uni.su/Wmo3EG ДА СЕ ЗНАЕ! Бандата за Рекет, Отвличания и Убийства се Казва БОП! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА !: https://uni.su/BZhM3t

26.07.2021 17:38:59

Маг Ани и вълшебната катерица Беатрис

Пейзаж от среднощна Виена. Датата е 8.7.2021, малко преди 4 часа сутрента. Мястото е Feuerbachstraße 1020 Wien. Нощната тишина на спяща Виена е нарушена от син лек автомобил комби с шибидах и виенска регистрация, който бавно обикаля по улиците и накрая паркира небрежно в близост до входа на училището. От автомобила слезе закръклен бял около 30 годишен мъж, вероятно румънец или сърбин, по тениска, къси гащи и джапанки, затвори вратата на автомолила без да я заключва и се отправи към паркинга за велосипеди на Илгплац. След като там не намери това което търсеше, се насочи към паркинга за велосипеди срещу входа на училището. Яно велосипедът паркиран в самото начало на паркинга беше подходящ. Мъжът се огледа и след като се увери, че наоколо няма никой, се захвана за работа. Първо демонтира седалката на велосипеда, после изпусна въздуха на предната гума, и демонтира предното колело. След това крадецът изпусна въздуха на задната гума и се зае с демонтажа, но забеляза, че е наблюдаван, задоволи се с предното колело и седалката, качи се набързо в колата и отпраши нанякъде.: https://uni.su/zdvPQJ Хора, заключвайте и каплите на велосипедите си, защото в два часа през ноща крадците във Виена излизат на работа.

26.07.2021 17:38:30

Поп Вечерко

Няма какво повече да го увъртаме. Откъдето и да го погледнем, ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. В противен случай щяхме да живеем в мир и благоденствие, а не във постоянни войни, кризи и пандемии.

26.07.2021 17:37:57

Христо от Горна Оряховица до Таню Войвода

Така е. Възстановяването на политическите репресии в България след завземането на властта от Боко-българоубиеца е толкова страшно, че няма аналог в Европа. ГЕРБ обедини политическата полиция, държавна сигурност, политически доносници като тези от старото VI-то управление, РУМНО и така упрявлява. Така управляват диктаторите. Който може да подслушва целия народ и да ползва това за политически и икономически шантаж, той е способен на всичко! Диктатора Боко-българоубиеца създаде свои ескадрони на смъртта, премахмащи неудобните му хора в България и в чужбина. Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Бeлeзници и 3ATBOP за всички мародери-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 България над всичко! Амин.

26.07.2021 17:37:14

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

26.07.2021 17:36:51

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

26.07.2021 17:36:29

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 Севетът се управлява от тъмно задкулисие.: https://is.gd/dOfAhF ☞СЗО е творение на Дявола и има за цел превръщането на планетата Земя, в огромен концлагер.: https://uni.su/NlZFRM ☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

26.07.2021 17:36:02

ОМЕРТА

Коронавируса е кръвна вендета. Някои хора не са свикнали да бъдат разобличавани и разконспирирани и сега си отмъщават с пълна сила на умиращ звяр.

26.07.2021 17:35:20

Червена шапчица АРМАТКА

Народе, НА ОРЪЖИЕ! Жидовете-човекомразци искат да ни изтребят с принудителна ваксинация и принудително носене на маски: https://uni.su/NrWc0f

26.07.2021 17:34:33

Затвора в Панкрац - Чехия 1990

Преди доста време в Чехия приеха закон, според който при инцидент с пешеходец или велосипедист винаги е виновен водачът на колата и съдът не може да отсъди друго. В резултат рязко намаляха този тип произшествия.

26.07.2021 17:33:58

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

26.07.2021 17:33:06

Драгунов

Куршум за подлеца Тодор Кантарджиев, проповядващ принудителна ваксинация и носене на маски!

26.07.2021 17:32:30

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Казано е ясно в закона че, водачът е длъжен да кара със съобразена с пътната обстановка скорост. Точка! Спазвайки това правило, аз нямам нито едно ПТП, нито предпоставка за ПТП през живота си. Всички убийци трябва да са с пранги и в дрънголника поне за по 30 години за отнет човешки живот. Полицаите, патолозите, прокурорите и съдиите, пускащи на свобода шофьорите-убийци са престъпници които трябва да бъдат бити, клани, драни и бесени по площадите!

26.07.2021 17:31:57

Затвора в Панкрац - Чехия 1990

Копелдашите досега ни изнасилваха да си продаваме земята на чужденци, сега почват вече да ни изнасилват да си купуваме телефони по висок клас. Тригодишен смартфон бил вече стар модел и от там идвали проблемите. И кво стана сега, плащам си за итернет, а няма интернет.

26.07.2021 17:31:22

Ташаки Куросава

Нашенската проститутка на сводника Ахмед във Виена, работи и през деня. Ако не заработи достатъно следва кютек.: https://is.gd/j3Ae3i

26.07.2021 17:29:43

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, с магнетрони от микровълнови печки, срещу неудобни на някого хора не са нещо ново във Виена. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

26.07.2021 17:29:07

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY

26.07.2021 17:28:27

Шмайзер

Ей КОПЕЛДАЦИ, вие не сте избрани от народа, махайте се защото идва видов ден и народът ще ви беси на жълтите павета, и ще ви тегли куршумите!: https://uni.su/VGhcDZ МАРШ от властта! Нелегетимен парламент с нелегитимни депутати! Когато гласувалите са под 50% парламента е нелегитимен. Всички депутати са гнусни доносници и милиционери, за които са гласували само доносници, милиционери и цигани.: https://uni.su/KyD7xN Самоназначила се за депутати ХУНТА! От 77 години едни същи родове държат властта в концлагера БГ и извършват геноцид над българският народ. Трепане муй майката! Казах.

26.07.2021 17:28:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.