• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Пламен Бобоков с трето обвинение след интервюто пред bTV

Пламен Бобоков с трето обвинение след интервюто пред bTV

/КРОСС/ Бизнесменът Пламен Бобоков е с ново, трето обвинение. То е за държане без регистрация на археологически обекти. Определената му мярка за неотклонение е "подписка", съобщи пиарът на русенските бизнесмени Атанас и Пламен Бобокови.

Официално съобщение от прокуратурата засега няма. По информация на БНР обвинението е заради открита при един от обиските в дома на Бобоков в Русе картина със забодени по краищата ѝ стрелички.

Стреличките, на стойност 652 лева и представляващи археологически предмети без художествена и културна стойност, не били надлежно регистрирани, поради което Русенската окръжна прокуратурата днес е повдигнала новото обвинение на Пламен Бобоков.

Освен за това Пламен Бобоков е разследван заедно с брат му и за незаконен внос и преработка на опасни отпадъци.

Самостоятелно е обвиняем за търговия с влияние заради чатовете му с президентския секретар Пламен Узунов.

Той е на свобода е срещу две парични гаранции - от един милион лева и от 10 хиляди лева.

А брат му - Атанас Бобоков, в петък напусна ареста след почти половин година там срещу гаранция от рекордните два милиона лева.

"Как ще продължи опитът на „дълбоката държава" у нас да заграби бизнеса на Бобокови може само да гадаем", пише до медиите Ани Александрова, пиар на русенските бизнесмени.

Новината за поредното обвинение на Пламен Бобоков идва ден, след като той обяви в интервю за bTV, че депутатът от ДПС Делян Пеевски се е прицелил в семейния бизнес и че той управлява държавата в триумвират с премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Червените синета на бившия секретар на БКП в Русе,арогантни и нагли по Божковата ТВ, са обвиняеми вследствие разследване на прокуратурата на Италия за внос на отпадъци в България. Вагоните с болуци,изпращани за България години наред са загробвани около Плевен,Червен бряг и могат да се видят,те са още там. Закакво заграбване на кой бизнес пускат някаква ПР да обясни.Това е много тежко престъпление и в този случай пускането под гаранция е неуместно.

01.12.2020 07:33:09

Анонимен

Хайде сега прокуратурата да обясни как не изпълнява политически поръчки. Единственото хубаво при тази гнила система е че и тях следващата прокуратура ще ги подгони по същия начин.

30.11.2020 21:12:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.