• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Efbet дава много леко предимство на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив, но на „Лаута“ се очаква да паднат и голове

Efbet дава много леко предимство на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив, но на „Лаута“ се очаква да паднат и голове

/КРОСС/ В един от най-любопитните двубои от 12-ия кръг в родната efbet Лига един срещу друг ще се изправят отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Срещата между „смърфовете" и „червените", която ще се проведе на стадиона в парк „Лаута", стартира в 15:00 часа и ще се състои в понеделник.

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 имат големи амбиции за челните позиции в класирането и ще искат да вземат победата на всяка цена.

Целта пред футболистите на Александър Томаш е място в топ 6, като до този момент „черно-белите" се представят на добро ниво и понастоящем заемат 4-ото място във временното класиране.

В последния кръг съставът на Локомотив Пловдив се наложи с категоричното 3:0 над Черно море като домакин и отборът записа трети пореден успех в шампионата.
Чрез тази победа „смърфовете" събраха в актива си 22 точки, а точно толкова има и ЦСКА 1948.

Амбициите на „червените" през този сезон са много високи, като отборът на Любослав Пенев ще опита да спре хегемонията на Лудогорец и да триумфира в края на първенството.

На този етап столичани показват добри неща и определено не бива да бъдат подценявани и отписвани за титлата.
ЦСКА 1948 се намира на 2-ата позиция в таблицата, като „червените" са с еднакви точки с Лудогорец - по 23, но „орлите" са оглавили челното място, тъй като са с далеч по-добра голова разлика.

В изминалия кръг тимът на Любо Пенев взе домакинството си на Септември София с минималното 1:0 и така съставът поправи грешката си срещу Ботев Пловдив на 9-ти септември.

Букмейкърът Efbet.bg вече е готов с коефициентите си за мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948. Компанията дава леко предимство на гостите от София с коефициент от 2.40 за победа срещу 3.15 за „черно-белите". Равенството пък е със ставка от 3.45.

В последните два мача между двата отбора, които се играха в Пловдив, завършиха с попадения и в двете врати. Именно затова опцията гол/гол изглежда добра, а коефициентът, който от Efbet онлайн дават за нея, е 1.95.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.