• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Евроканал е лидер в отпушването на канали и дъждоприемни шахти в София

Евроканал е лидер в отпушването на канали и дъждоприемни шахти в София

/КРОСС/ Фирма Евроканал ЕООД е утвърден с годините, надежден партньор на Столична община (СО) по дейностите с почистване и отпушване на дъждоприемни шахти и канализационни мрежи, профилактика и поддръжка на помпени станции на подлези и тунелни съоръжения в града. Столичен Инспекторат и Дирекция „Аварийна помощ и Превенция" регулярно възлагат на фирмата планови и аварийни почиствания, отпушване и отводняване на канали.

Отводняването на пътните платна на улици и булеварди от дъждовната вода е проектирано и изпълнено посредством дъждоприемни шахти. На територията на града има над 35 хиляди такива шахти и тяхното периодично почистване е гаранция за по-малко проблеми при проливни дъждове.

Евроканал - с експертиза и опит за всякакви градски обекти

Евроканал ЕООД почиства периодично и утайниците на помпените станции на Лъвов Мост, Тунелът на улица „Житница" под бул. „Цар Борис III",Подлезът на бул.Тодор Каблешков и бул. България. При проблеми в работата на тръбни трасета, същите се диагностицират с видео камери. При констатирани дефекти, фирмата извършва строително монтажни дейности по тяхното отстраняване. Такива проекти са парковото пространство пред НДК, подлеза на бул. България и Т. Каблешков, Градската градина и много др.


Лицензи и сертификати на компанията

Фирмата е доказала голямата си отговорност в опазването на околната среда като е внедрила в работата си система по отношение на нейното опазване - Сертификат ISO 14001:2015. Стриктно се спазват и наредбите на Министерството на околната среда и водите ,като фирмата е лицензирана с документ N12-РД-1454-03/03.12.2019 г. за извършване на дейности по събиране и транспортиране на отпадъци (код Т) на територията на цялата страна, съгласно чл. 12, ал. 2, т. 3 от закона за управление на отпадъците.

Следвайки своята отговорност пред служители и клиенти, Евроканал е интегрирала в своята работа и Сертификат BS OHSAS 18001:2007. А именно: система за управлението на здравето и без¬опасност в работна среда и Сертификат ISO 9001:2015 - внедряване на система за управление на качеството.

Фирма „Евроканал" ЕООД е вписана в централния професионален регистър на строителя с Удостоверение № IV- TV 010114 и работи на големи инфраструктурни строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото стро¬ителство и опазването на околната среда ,както и строежи от високото строителство и прилежащата му инфраструктура (съгласно Удостоверение № I - TV 021523).

Фирмата е в договорни взаимоотношения с Лукойл България, ОМВ, ТВ Фантастико, Билла България, Петрол АД, като изпълнява дейности по почистване, профилактика и измиване на изгребни / септични / ями; отпушване, диагностика и почистване на тръбни мрежи, почистване на КМУ и мазнино уловители.

Фирмата е партньор с Дънди Прешъс Метълс Челопеч ЕАД и Дънди Прешъс Метълс Крумовград ЕАД изпълнявайки дейности по промишлено почистване на съоръжения, шламови утайници на сондажни площадки, резервоари, буферни баки, шахти, пречиствателни станции, био басейни и хвостохранилища. Посредством машини с високо налягане и специални вибро и фрезоващи дюзи фирмата почиства калциеви и органични отлагания в напорни тръбопроводи за оборотни води, тръби за меден концентрат и трасета на руднични води.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

02.03.2021 17:59:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.