• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

POCO M4 5G предлага непрестанно забавление за любителите на технологиите

POCO M4 5G предлага непрестанно забавление за любителите на технологиите

/КРОСС/ POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, представи POCO M4 5G, изключителен високопроизводителен 5G продукт, насочен към младите любители на технологиите по целия свят.

Най-новото 5G допълнение към гамата на POCO предлага на потребителите най-плавния и стилен начин да играят игри, да гледат видеоклипове, да се свързват с приятели в социалните мрежи и много други. Създаден за младежи, налагащи мода, които не правят компромис нито с производителността, нито със стойността, POCO M4 5G е  звезда с фокус върху забавлението с процесорна мощност и функционалност на динамичен дисплей, за да отговори на хиперсвързания начин на живот в движение.

„POCO винаги се е вслушвал в съвременните млади технологични ентусиасти и е предоставял смартфон изживяване, което прави живота им по-свързан и забавен. POCO M4 5G предлага възможно най-добрия баланс между производителност и достъпност, правейки възможен 5G начина на живот, забавлението и стилът за ново поколение по целия свят“, сподели Ангъс Нг, ръководител  на отдел Продуктов маркетинг в POCO Global.

POCO M4 5G: Непрекъснато забавление

За по-гладко изживяване при мобилни игри или стрийминг на живо, POCO M4 5G предоставя ултра-бърз 5G на потребителите, благодарение на своя усъвършенстван процесор MediaTek Dimensity 700. С интегриран 5G модем и невероятна енергийна ефективност, той осигурява по-бързи и по-надеждни връзки както на 5G SIM слотове, така и по-плавна обработка през целия ден и нощ. Бързото съхранение и паметта допълнително дават възможност на потребителите за по-кратко време на инсталиране на приложения, по-бърз трансфер на големи файлове и по-плавна ежедневна употреба.

POCO M4 5G разполага с дисплей DynamicSwitch за интелигентно превключване на честотата на опресняване на дисплея от 30Hz до 90Hz в зависимост от това какво прави потребителят. Това гарантира плавност и оптимално удоволствие сред различни дейности като игри, гледане на спорт, изпращане на текстови съобщения, както и заснемане на видео, като същевременно спестява енергия и удължава живота на батерията. Новият смартфон на POCO се предлага с батерия с голям капацитет от 5000 mAh и 18W бързо зареждане, които могат да се справят с ежедневните задачи с лекота. От провеждане на дълъг телефонен разговор до отваряне на консумиращо енергия приложение за GPS навигация, няма риск от изтощаване на батерията. Големият 6,58-инчов дисплей на новия смартфон също е изграден с невероятно здравото Corning® Gorilla® Glass за допълнителна издръжливост сред натоварения начин на живот в движение.

POCO M4 5G притежава изключителна естетика. Той се отличава със своя стилен дизайн и красиво текстурирано матово покритие, което осигурява добро прилягане в ръката и е устойчиво на петна, пръстови отпечатъци и драскотини за безупречен външен вид. Перфектен за правене на по-добри снимки всеки път, POCO M4 5G е снабден с двойна задна камера, която се състои от 13MP основна камера и 2MP сензор за дълбочина на снимки в реално време. Телефонът се предлага и с широка гама от иновативни функции и режими за фотография и видеозапис с AI, които помагат на потребителите да уловят всеки момент и да споделят своя свят с яснота и прецизност. Новият POCO разполага с 5MP предна камера, която е идеална за селфита и видео разговори.

Наличност на продукта

POCO M4 5G се предлага в три цвята: Power Black, Cool Blue и POCO Yellow и ще бъде наличен в следните варианти: 4GB + 64GB и 6GB + 128GB съответно на цени 219 евро и 249 евро.

На българския пазар моделът ще бъде наличен в началото на месец септември.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.