• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Какви фирмени подаръци за служителите са подходящи за коледните празници

Какви фирмени подаръци за служителите са подходящи за коледните празници

/КРОСС/ Всички очакваме тези дни, през които сме се отдали напълно на почивка, коледната ваканция е в разгара си и нищоправенето не ни кара да се чувстваме дискомфортно. Това е периодът, когато отделяме повече време на близките си, наслаждаваме се на празнична трапеза, а коледните тържества се редуват едно след друго.

Но празнуването на Коледа и Нова година не се ограничава само до домашни празненства. Това е времето, когато споделяме празнични мигове и с нашите колеги. Коледа е перфектният момент за всеки управител да изрази своята благодарност и признателност към служителите си. В следващите редове ще ви представим подходящи идеи за коледни подаръци за служители.

Какви са най-предпочитаните фирмени подаръци за Коледа?

Екскурзия

Това не е масово срещан подарък, но пък със сигурност вашите служители ще го помнят за дълго. Възможно е да подарите екскурзия на цял отдел, който в постигнал високи резултати, или на група служители от различни отдели, които са показали позитивно развитие. Друг вариант е да я подарите на лотариен принцип по време на коледното парти. Безспорно е скъпо да изпратите всички на екскурзия, но пък може да го направите селектирано. При всички положения, това ще е подарък, за който ще се вдигне много и позитивен шум.

Ваучери за храна

За разлика от екскурзията това е по-тривиален подарък, който обаче ще бъде оценен от служителите.Факт е, че около празниците джоба на всеки изтънява най-много, а разходите за храна са едно от най-сериозните пера в бюджета на всяко българско семейство.

Дори и да предоставяте ваучери за храна всеки месец, можете през декември да увеличите сумата и да подкрепите екипа си в подготовката на празничната трапеза. Ако тепърва ще се възползвате от тази социална придобивка е необходимо да сключите договор с фирма оператор на ваучери за храна. Коледа е прерфектно време да въведете подобна социална придобивка, която да запазите и през останалите месеци на годината.

Брандиран подарък

Брандираните подаръци могат да са голям успех, но може да са и провал, така че внимавайте. Не прекалявайте с брандинга, помислете за различни опции - ако някой харесва суитшърт с фирменото лого на гърдите, друг може да оцени повече метално канче за кафе или ски яке.

Ваучери за подарък

Ако с брандираните подаръци имате поле за грешки, то с ваучерите за подарък няма какво да объркате. Това е универсален подарък, който всеки може да използва според собствения си вкус, предпочитания и нужди. Ваучерите за подарък вече се приемат масово в търговската мрежа, като започнем от магазини за спортни дрехи и аксесоари, преминем през различни услуги като туризъм, салони за красота или СПА процедури и се спрем на специализирани магазини за техника.

Вкусен подарък

Коледа често е асоциирана с лакомствата, които ще поставим на трапезата на Бъдни вечер и Коледа. Това е чудесен повод вие да направите жест като подберете луксозни лакомства и да ги оформите в добре изглеждаща кошница, която да връчите на вашите служители. Със сигурност този мил жест ще бъде оценен по достойнство, а така ще зарадвате не само вашите служители, а и техните семейства.

Ползи от коледните подаръци за работодателя

С коледните подаръци вие карате вашите служители да се чувстват ценении увеличавате тяхната лоялност и мотивираност. Освен това цялостната атмосфера в работна среда ще се повиши, защото всеки ще сподели с колегите доброто настроение, в което се намира, в резултат на подаръка, който е получил. Така ще повишите продуктивността на служителите, а в резултат и печалбата на компанията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.