• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Новото Porsche Taycan със специално издание GTS Hockenheimring

Новото Porsche Taycan със специално издание GTS Hockenheimring

/КРОСС/ Porsche поздрави пистата Hockenheimring за 90-ия й рожден ден по специален начин. За да отбележи достойно годишнината, производителят на спортни автомобили изгради специален модел, базиран на електрическия Taycan GTS. Това специално издание се характеризира с много уникални детайли като каменно сивата боя от програмата "цвят по ваш избор", съчетана с акценти в бронз.

Porsche Exclusive Manufaktur персонализира черния кожен салон с декоративни шевове в исландско зелено и много други елементи. На няколко места в модела юбилейното лого "90 Years Hockenheimring" препраща към изключителния характер на този Taycan GTS което предлага мощност от 440 кВт/598 к.с.

Водещият принцип при проектирането на специалното издание е бил да се съчетае юбилейното мото на Hockenheimring „мобилна еволюция“ с „традиционна елегантност“. Специалното издание се предлага в Германия и други избрани европейски пазари.

Изключителното разрешение за достъп също е част от обхвата на оборудването: с помощта на ключа на автомобила клиентите могат да се идентифицират като собственик на специалното издание. След това те могат да шофират директно в Porsche Experience Center (PEC) Hockenheimring, който се намира в сърцето на пистата. Офертата включва и безплатно зареждане с ток за две години.

Клиентите могат също да очакват приоритетно паркиране на така наречените събития за „ранна смяна“ на PEC - месечните събирания на превозни средства за ентусиасти на Porsche. „Фини материали, елегантна цветова комбинация и необичайни детайли, които не сме показвали в Taycan преди – това е, което прави това специално издание уникално“, казва Александър Фабиг, ръководител на отдела за персонализиране и класика в Porsche.

Каменно сивата боя идва от програмата "цвят по ваш избор" и е запазена за Taycan от специалното издание през текущата моделна година. Този вечен, поразителен цвят на екстериора на Porsche подчертава емоционалния характер на електрическия спортен автомобил. Бронзитът е разработен като контрастен цвят, за да съответства на този, той преосмисля класическите метални тонове и осигурява елегантни акценти за екстериора и интериора.

Друго привличащо вниманието е 21-инчовото дизайнерско колело Mission E. Звездата на джантата е боядисана в бронз (копринен гланц), околният ръб на джантата е завършен във външния цвят каменно сив (висок гланц). Коприненият гланц и боите с висок гланц са нанесени заедно върху джанта на колелото. Капакът на колелото е боядисан в бронз (копринен блясък), за да съответства на звездата на джантата и има цветен герб на Porsche.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.