• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

LG ULTRAGEAR дебютира с 240HZ извит OLED гейминг монитор на IFA 2022

LG ULTRAGEAR  дебютира с  240HZ извит OLED гейминг монитор на IFA 2022

/КРОСС/ LG Electronics (LG) разкрива най-новите си, първокласни монитори на IFA 2022 в Берлин, Германия, включително изключителния, нов UltraGear™ OLED гейминг монитор (модел 45GR95QE). Първият извит дисплей от LG с 240Hz честота на опресняване, 45-инчов модел е проектиран за завладяващи гейминг изживявания, предлагайки визуална производителност, скорост и функции, изисквани от сериозните геймъри.

Посетителите на щанда на LG на IFA 2022 могат да разгледат широк спектър от неповторими LG монитори, включително новият UltraGear и UltraFine™ Display Ergo AI (model 32UQ890), който предоставя истински персонализирани настройки за превъзходно удобство за потребителите у дома или в офиса.

Gaming Monitor

Освен че е първият 45-инчов извид OLED гейминг монитор със съотношение на страните 21:9 aspect ratio и WQHD (3440 x 1440) резолюция от LG, 45GR95QE е и първият за компанията дисплей, който комбинира размер на екрана от 45 инча с 800R кривина; комбинация, която помага за завладяващото чувство на потребителите по време на игра. Истинска сила за игрите, 45GR95QE ще бъде изложен на IFA 2022 заедно с впечатляващия 48GQ900 UltraGear OLED гейминг монитор от LG.

Както може да се очаква, най-новият монитор на компанията подобрява реализма и реакцията, предлагайки страхотно качество на картината и ненадмината скорост. Заедно с честота на опресняване от 240Hz и 0.1 милисекунда Gray-to-Gray (GTG) време за реакция, 45GR95QE предоставя 98.5% покритие на DCI-P3 цветовото пространство, възхитителлна HDR10 производителности и поддръжка за HDMI 2.1 – включително функции като Variable Refresh Rate (VRR) – и  DisplayPort 1.4. Благодарение на големия размер, съотношение 21:9, дизайн без рамка и 800R кривина на екрана, новият UltraGear помага на потребителите да се пренесат в техните любими PC или конзолни игри така, както малко други екрани могат. Нещо повече, мониторът е и идеалният размер за повечето наредби на екрана и предлага плавен мултитаскинг с режими като Picture-by-Picture (PBP) и Picture-in-Picture (PIP).

Първията извид UltraGear OLED гейминг монитор на бранда, 45GR95QE предлага идентично,  звездно качество OLED качество на картината, както предшественика си (модел 48GQ900), като добавя 800R кривина и LG покритие Anti-glare & Low Reflection. Тези ключови подобрения помагат да се усили чувството на потребителите, че са в играта, като ги пренасят в действието на играта и в същото време намаляват визуалното разсейване. Освен това, водещата в индустрията OLED дисплей технология, намалява и натоварването върху очите на потребителите, което е особено полезно за тези, които обичат да изкарват дълги, непрекъснати гейминг сесии.

UltraFine Display Ergo AI

LG’s UltraFine Display Ergo AI прави своя дългоочакван дебют на IFA 2022. Революционният 32UQ890 е първият LG монитор, който може автоматично да регулира позицията си, за да осигури непрекъснат ергономичен комфорт през целия ден. С вградена камера, която използва усъвършенстван AI, UltraFine Display Ergo AI може продължително да анализира стойката на потребителя – правейки леки промени във височината на екрана и да го накланя (-20º ~ +20º), за да предотврати потребителите да останат в една и съща позиция за твърде дълго или да заемат лоша позиция с времето. 32UQ890 има три ергономично-подобрени модели, AI Motion, Continuous Motion и Periodic Motion. AI Motion, който ще бъде изложен на щанда на LG повреме на IFA, следи нивото на очите на потребителите и регулира височината и наклона, когато регистрира промяна в него.

UltraFine Display Ergo AI от LG разполага с 31.5-инчов 4K (3840 x 2160) IPS дисплей с 95% покритие на DCI-P3 и отлично възпроизвеждане на HDR изображения. С комбинацията от първокласен екран с висока разделителна способност и шарнирна стойка, която може да се регулира чрез интелигентната AI технология на LG,  32UQ890 e първокласно, повишаващо комфорта решение за работна станция на заетите професионалисти.

„Портфолиото на LG с иновативни продукти, които ще бъдат показани на IFA 2022 обвхаща най-новите тенденции и технологии, които посрещат нуждите и лайфстайла на днешните най-различни потребители,” казва Сео Йонг-джае, старши президент и ръководителн на IT бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашият изцяло нов UltraGear OLED гейминг монитор подобрява потребителското изживяване със своя извит екран, решение против отблясъците и ултра бързата 240Hz честота на опресняване, докато UltraFine Display Ergo AI предоставя изключителен комфорт за потребителите със своите ергономични функции и футуристичен дизайн. Развълнувани сме да лансираме този изключителен продукт на IFA и да се завърнем на място в Берлин след две години пауза, поради пандемията.”

Щанда на LG (Hall 18, Messe Berlin) на IFA 2022 от 2-6 септември ще даде възможност на потребителите да разгледат най-новите електронни продукти на компанията, включително новите дисплейни решения за продуктивност (Ergo) и забавление/гейминг (UltraGear).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.