• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Топ 5 на най-важните продукти за красота в дамската чанта

Топ 5 на най-важните продукти за красота в дамската чанта

/КРОСС/ Здрава и красива кожа, съблазнителни плътни устни, пламенни очи и излъчване на жена. Всяко момиче иска да изглежда добре и да впечатлява. За важен повод или празнична вечер имаме достатъчно време да се подготвим. Но сутрин когато бързаме за работа времето е дефицит и невинаги стига. План Б - гримиране в движение в трафика или след пристигане в офиса - е честа SOS практика.

Не е нужно ежедневната ни визия да бъде суператрактивна. По-важно е лицето да е предпазено от отрицателните ефекти на околната среда, за да е винаги свежо и красиво. Но как да акцентираме върху чертите си елегантно и дозирано, така че хем да сме с подчертана индивидуалност, хем в стилистиката на естетиката и не на последно място работната атмосфера? Няколко са продуктите, с които всяка красавица трябва да бъде въоръжена през деня. Без значение колко тубички,флакончета, четки и палитри притежаваме, само най-важните трябва да живеят в дамската чанта, за да служат като бърза помощ в моменти за корекция на визията.

Слънцезащитен крем

Преди свързвахме слънцезащитата само с лятната отпуска и плажа, но с изтъняването на озоновия слой се наложи да осъзнаем необходимостта, че през цялата година - без значение от сезона - трябва да нанасяме слънцезащитен крем, ако искаме да не се сдобием с пигментации и неестетични петна. Кремът за лице може да е хидратиращ, подхранващ, успокояващ, регенериращ - от какъвто се нуждаем, ала той винаги трябва да има слънцезащитен филтър поне SPF 20. Вредните UV лъчи са навсякъде - в стаята, в офиса, на улицата докато си купуваме сандвич. Нанасяме 20 минути преди да излезем от къщи. Само така ще предотвратим болезнените за лечение и скъпи естетични пилинг процедури и бързото състаряване на кожата.

Червило

Нищо не прави устните по-хипнотизиращи и привлекателни от червилото. За ежедневието обаче е нужно да изберем онзи универсален цвят, който да съответства с различните нюанси на облеклото ни. Червилото акцентира красотата на устните като никой друг продукт. То е малкото голямо оръжие, което за секунди ни прави по-привлекателни и желани. Стиковете на много червила имат огледална повърхност. Тя ще ни спести носенето на огледалце в дамската чанта. Най-лесни за нанасяне са червила тип стик. Матовите са по-трайни, но някои от тях изсушават устните. Тези с повече гланц и блясък хидратират добре и отблъскват слънчевите лъчи.

Сенки за очи

През деня гримът ни трябва да е дискретен. Бежово, пепел от рози, прасковено или цвят сахара ще създадат шик ефект като същевременно запазят интелигентното делово излъчване. Малка палитра от два или четири цвята е достатъчна за гримиране набързо или коригиране на макияжа в някоя от почивките. Нежните тонове ще придадат свежест и сияние. Ако ни хрумне да съчетаем два цвята, желателно е да хармонизират помежду си като по-светлият се нанася в средата на клепачите, а по-тъмният - във вътрешните и външните ъгли на очите.

Спирала за мигли

Продуктът, който най-бързо променя визията като я прави съблазнителна и ярка е спиралата за мигли. Тя визуално отваря очите, прави ги по-изразителни и добавя експресия на погледа. Обем, подвиване или удължаване - това зависи от персоналната нужда. Черният цвят е класика и ако не искаме да ни възприемат прекалено ексцентрично, трябва да го използваме в ежедневието, за да се впишем в класическия фирмен етикет.

Парфюм

Парфюмът е последният щрих на всяка визия - била тя ежедневна или официална. Той казва много за нас и нашия вкус. Добавя стил и самочувствие към цялостното излъчване. Отличава ни от другите, въздейства като ги привлича или отблъсква от нас. За през деня не е удобно да носим в дамската си чанта голяма разфасовка, затова минивариант или мостра са чудесен вариант. Те не заемат излишно място в чантата, не тежат и винаги ще ухаем невероятно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.