• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Предстоящи събития на 16 юни

Предстоящи събития на 16 юни

/КРОСС/ София.
От 14.00 часа в сградата на Министерството на правосъдието служебният министър на правосъдието проф. Янаки Стоилов и неговите заместници Мария Павлова и Иван Демерджиев ще дадат пресконференция.
***
София.
От 13.00 ч. в централата на ПП АБВ на ул. „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция на доц. Атанас Мангъров и Румен Петков. ***
София.
От 11.00 часа, в древния софийски храм „Св. София ще бъде отслужен благодарствен молебен за здраве и водосвет за 84 годишнината от рождението на Негово величество цар Симеон Втори.
***
София.
От 18.30 ч. на ул. „Ангел Кънчев" 5 ще се състои събитие на Фондация „Прочети София" с водещ Марин Бодаков.
***
Банско
От 11.00 ч. в Тържествената зала на НЧ "Никола Вапцаров 1894" гр. Банско ще се проведе пресконференция на Общината за културните и спортни прояви през летния сезон.
***
Бургас.
От 10.00 ч. в Международен конгресен център Бургас (ICCB) ще започне дискусия, организирана от КП „Ляв съюз за чиста и свята република".
***
Бургас.
От 10.30 ч. в парк-хотел "Приморец" ще се проведе среща на бизнеса в Бургас и
региона.
***
Велико Търново.
От 11.00 ч. в зала 302 на Общинската администрация ще се състои пресконференция по повод откриване на пролетна кампания „Движи се и победи" и провеждане на спортно-туристически празник „Ксилифор 2021".
***
Златоград
От 10.00 ч. в залата на втория етаж в сградата на Община Златоград ще се проведат заключителните пресконференции, организирани за оповестяване постигнатите резултати в рамките на проекти, реализирани от Община Златоград по Оперативна програма „Региони в растеж» 2014-2020 г., процедура BG16RFOP001-2.002 „Енергийна ефективност в периферните райони-2".
***
Сандански.
От 09.00 ч. в местността над Резиденция „Свети Врач" Министерство на транспорта, информационните съобщения и технологиите и Министерство на вътрешните работи, съвместно с община Сандански, организират национално учение „Търсене и спасяване при авиационно произшествие и ликвидиране на последствията в алпийски условия".
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в зала 2 в Хотел „Верея" Община Стара Загора организира кръгла маса за качеството на атмосферния въздух.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.