• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Жестоко убийство: Откриха тялото на жена с 27 прободни рани след грабеж в дома й

Жестоко убийство: Откриха тялото на жена с 27 прободни рани след грабеж в дома й

/КРОСС/ Окръжна прокуратура - Силистра задържа за срок до 72 часа 19-годишния Ф.Р. от с. Скала. Той е привлечен към наказателна отговорност за грабеж с убийство - престъпление по чл. 199, ал. 2, т. 2, пр. 1 във връзка с чл.198 ал.1 от НК.

Тялото на жертвата е намерено на 7 май 2021 година, в помещение на дома й в село Скала.

51-годишната жена имала общо 27 прободно - порезни рани в областта на гърдите, лява ръка и гръб, като е установено, че смъртта й е настъпила вследствие на остра кръвозагуба.

При огледа на местопроизшествието е констатирано, че в спалнята на жената има множество разхвърляни дрехи и вещи, празни дамски чанти и портмоне.

Установени са липси на пари и златни накити. Автомобилът на жената също е отнет, като колата е намерена след пътно произшествие в съседно село.

В резултат на проведените действия по разследване на случая е установено, че извършител на престъплението е Ф.Р. на 19 години от същото село.

Мъжът е открит късно вечерта в с. Поройно. Той направил самопризнания и бил привлечен към наказателна отговорност за извършеното от него тежко умишлено престъпление, за което в закона се предвижда наказание "лишаване от свобода" за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Днес, 10 май 2021 година, в Окръжен съд - Силистра е внесено искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо 19-годишният Ф.Р. Според Прокуратурата съществува реална опасност обвиняемия да се укрие или да извърши друго престъпление, както и възможността да напусне пределите на страната и да възпрепятства разследването.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.