• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Дмитрий Песков: Срещу Русия се води хибридна война, включително икономическа

Дмитрий Песков: Срещу Русия се води хибридна война, включително икономическа
Кремъл обясни скритите икономически данни с хибридната война срещу Русия

/КРОСС/ Ограничаването на достъпа до статистически показатели за руската икономика е свързано с хибридната война, която се води срещу Русия. Така е отговорил на запитване на Financial Times говорителят на руския президент Дмитрий Песков.

"Срещу Русия се води хибридна война, включително икономическа. Така че при тези обстоятелства е съвсем естествено да класифицираме тези данни", е заявил Песков. Той уверява обаче, че всеки, който трябва да знае, и всеки, който участва в процеса на изготвяне на икономическата политика, има достъп до пълния набор от данни, статистики и прочее".

Също така руският президент редовно получава. доклади за състоянието на икономиката от висши служители. "Всякакви твърдения, че той [президентът] получава изкривена информация, са погрешни. Той разполага с цялата информация, провежда заседания на икономическия кабинет почти всяка седмица."

През юли 2022 г. руският президент подписа указ, с който се въведоха редица мерки за регулиране на финансовия пазар, включително възможността за реорганизация на банките и запазването в тайна на златните и валутните резерви на страната.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Уау, русофобчето пак се е пръкнало. Я пак лапай и духай. Господи, колко си тъп. Говориш за възстановяване на трудови навици за хора, които сами водят война срещу цялото НАТО, включително икономическа и я печелят. Ти си пълен малоумник, педал. Западът е жив само благодарение добрата воля на Путин. Щатските военни го знаят, само идиоти като тебе, смятат че някой има какъвто и да било шанс във военене конфликт с Русия. Ти не гледай че руснаците щадят укропитеците, все пак ги имат за братски народ, за англосаксите няма да има подобно щадящо отношение. Нали сте много печени, обявете война на Русия. Хайде де.

29.01.2023 23:05:56

Анонимен

Добре, че е Путин да задържа фронта, иначе ако е някой друг досега да натирил Зеления при тези, на които се моли за помощ и жертва своя народ.

29.01.2023 22:49:08

Анонимен

Спокойно нещата ще се оправят. Така както афроамериканец стана президент на Щатите така някой емигрант ще стане я президент, я премиер на Германия и Франция и тогава ще тегли сиктира на американците от Европа.

29.01.2023 22:36:48

Анонимен

Мустаче казва се СИО специална икономическа операция, която ще доведе до : дефашизация, демилитаризация и депутинизация на Русия. След тази операция и поне тридесет години дисциплина, глад и възраждане на трудовите навици на обикновения руснак, може и да се превърнете в нормална държава, ако все пак оцелеете като такава след глупостта на вашия фюрер Путин.

29.01.2023 20:27:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.