• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Президентът за рокадите в правителството: Това е опит за печелене на време

Президентът за рокадите в правителството: Това е опит за печелене на време

/КРОСС/ Всички виждате, че България се събуди. Преживяваме пречистване, защото след години на лъжи и унижение, българите изричат истината открито, с кураж и достойнство. Изходът е един - оставка на правителството и главния прокурор, и предсрочни избори. Това каза президентът Румен Радев във Велико Търново, където е на тържествена церемония в Националния военен университет „Васил Левски".

Президентът заяви, че не одобрява рокадите в правителството и ги определи като опит за печелене на време, от което, по думите му, губи България.

"Трябва така да направим, че да имаме управление, чийто основен приоритет да бъдат сигурността и благоденствието на българския народ, а не интересите на бизнес кръгове. Управление, което да бъде прозрачно, отчетно и отговорно пред българските граждани. Вземам страната на хората, искам да видя управление, което да налага и да бъде пример за законност и спазване на Конституцията, а не да ги погазват. Управление, което да върши смислени реформи, да модернизира страната и да ни интегрира в Европа, а не да ни отдалечава от Европа. Ето това искам да видя и затова ще се борим всички - каквито необходими конституционни и законови промени трябва да се извършат - да се извършват".

Президентът каза още, че има силно изразена гражданска воля, а от нея се ражда политическата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

МАРТИН СТЕФАНОВ БАЙ КУРТИ е трол педофил от ВЕЛИКО ТЪРНОВО

24.07.2020 22:27:23

Анонимен

Няма смисъл от служебен кабинет. Редовните избори са скоро,така че ще ги изчакаме и ще се преброим. Има нещо нечисто в напъните на президента с този служебен кабинет.

24.07.2020 16:06:19

Анонимен

Първата стъпка в решаването на тежката политическа криза е оставката на Борисов и Гешев.Оттам нататък е служебен кабинет за организация на изборите и паралелно развиващи се проверки , арести и досъдебни производства срещу всеки без изключение, който по какъвто и начин / кражби, присвоявания , измами и т.н./ е предал интересите на България.Това е ясно за шайката му , внедрена на всички нива на трите власти.Ще се държат до край , ще ни манипулират, ще всяват раздор, ще лъжат и заплашват, защото знаят, че това е последната им битка. Нашата задача сега е да издържим, да не се отказваме, да ставаме все повече, да бъдем безкомпромисни! Наглостта на Борисов е безкрайна- като вселената и човешката глупост.В лицемерието си нарича протестите “ демократично право“, отричайки всенародния им характер и ясно изразена цел. Протестите са резултат на тежка политическа криза, която можем да решим само с постоянство. Народната воля е Божия воля! Нито крачка назад! Щурмуваме злото! Р.Ч.

24.07.2020 15:51:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.