• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Деян Николов: Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова

Деян Николов: Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова

/КРОСС/ Председателят на групата на "Възраждане" в СОС коментира намерението на ПП- ДБ- СС и БСП да направят сглобка за местното управление. Ето какво написа той снощи в социалната мрежа Фейсбук:

"Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова? Какви принципи очаква от хората, които позволиха България да е на ръчно управление на посолството и изпраха Борисов и Пеевски? Няма принципи... На всички им се управлява.

Защо не разказа преди изборите на хората тази госпожа, че при определена хипотеза би направила коалиция с ПП-ДБ и Васил Терзиев?

Излъгаха ни с много проекти назад във времето:

Иван Костов
Царя
Борисов
Яне Янев
Бареков
Слави Трифонов
Кирил Петков
Стефан Янев

И не претендирам изобщо за изчерпателност на списъка, но е крайно време да се научим какви са белезите на един проект, за да излезем от тази 30+ годишна спирала на разочарование.

Ваня Григорова е проект, който за съжаление подведе много хора! Хубавото е, че бързо показа какво представлява.

Всеки път предупреждаваме и всеки път едно и също... Никой не може да изгрее в българската политика за толкова кратко време, ако зад него не седят пари, олигарси, власт, медиен комфорт и одобрение от посолството. Не знам и защо периодично ни се налага да обясняваме някакви наши действия, които в дадем момент хората не разбират, а после се оказваме прави. Хора, просто не мислим само един ход напред и знаем как работи пропагандата им. Минаха 10 години от нашия път и ще ни е една идея по-лесно, ако ни вярвате малко повече и ни спестите приятелския огън.", написа Деян Николов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.