• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Каква домакиня е Натали Трифонова и кой пазарува в дома на Александър Сано

Каква домакиня е Натали Трифонова и кой пазарува в дома на Александър Сано

/КРОСС/ Каква домакиня е Натали Трифонова, какво обича да пазарува и изключва ли хляба от ежедневното си меню? Миналата седмица отговорите на тези въпроси даде самата тя в компанията на Александър Сано, като двамата бяха първите гости на най-модерния хипермаркет в страната – Kaufland в Младост 4 в София.

Двамата напълниха количките си с предпочитани продукти, като на финала активираха своята  Kaufland Card и платиха през касите на самообслужване, които значително улесняват пазаруването.

Какво подбра Натали Трифонова? Очаквано първата спирка при пазаруването й бе на щанда със свежи и качествени предложения с 300 сорта плодове, зеленчуци и подправки. Синоптичката на bTV напълни количката си с екзотичните плодове ананс и манго, банани, като заложи и на богатия избор от български продукти - ябълки, пъпеш, домати и саксия с босилек. Най-много време, обаче, тя прекара пред любимия й щанд – Пекарната и издаде, че въпреки стройната си фигура, тя е почитател на хлебните изделия. В Kaufland Младост се предлагат над 80 вида прясно приготвени хляб и тестени изделия, а Натали се спря на франзели и азиатски хлебчета. Тя не пропусна и да опита от богатия асортимент за специалитети и деликатеси от витрината с обслужване в хипермаркета и добави в количката си маслини.

Кой пазарува в семейството на Александър Сано? Това е самият той, защото много държи да подбере внимателно продуктите за домашната трапеза, а междувременно да зареди и своя електромобил. Ето защо неговият избор е Kaufland, където може да съчетае тези две дейности. Като типично семеен човек, който държи на качеството на храната на децата си, внимателно проучи разнообразието на To Go витрината в хипермаркета в Младост, където продуктите са подходящи за забързаното всекидневие. След това се спря на обособения щанд с над 300 охладени и неохладени здравословни продукти - био, веган и вегетариански, без глутен и без лактоза, без захар. Не пропусна да разгледа и зоната „Фермерски пазар“, където веригата предлага продукти на регионални производители. Саното подбра вкусни месни деликатеси и млечни продукти от семейни ферми и малки мандри от софийския регион.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каква домакиня е - грозна без грим. Даже за пазар се облякла все едно ше ходи на бал. Селянка

30.06.2022 22:53:55

Анонимен

Никой не го интересува какво пазарува тоя боклук Трифонова

30.06.2022 15:02:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.